Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté pokračují ve vítězném tažení


Branky


0

    Souboj rozdílných dvou poločasů jsme mohli sledovat v Letonicích. V tom prvním dominovaly Hodějice, v druhém finišovaly Letonice. Suma, sumárům to však znamenalo tři body pro hosty.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Souboj rozdílných dvou poločasů jsme mohli sledovat v Letonicích. V tom prvním dominovaly Hodějice, v druhém finišovaly Letonice. Suma, sumárům to však znamenalo tři body pro hosty.

    Domácí celek narazil v touze po bodovém zisku na celek, který je aktuálně ve velkém faulu a to na Hodějice. Ty od počátku působily sebejistě a bylo to znát na hřišti. Než se domácí hráči vzpamatovali, tak prohrávali o dvě branky. Vše měl na svědomí teprve sedmnáctiletý hráč Ladislav Zápotočný. Nevíme, jak to v Hodějicích dělají, zda mají nějaký lektvar, ale sázka na mládí se jim vyplácí, Tento hráč se trefil rychle v krátkém sledu a to ve 4 a v 7 minutě. Kdyby lépe seřídil mířidla, mohl ještě do poločasu slavit hattrick. Úvod zápasu domácí notně poznamenal. Hosté hráli rychlý a agresivní fotbal a ten dělal domácím potíže. Nebylo tak divu, že ve 28 minutě zvýšil další mladík v hostujícím týmu Tomáš Florián již na 0:3. Poločas se poté dohrál v poklidu.

 

 

     Druhá část duelu měla zcela jiný charakter. Domácí v sobě našli poslední zbytky odhodlání a doslova se kousli. Začali bojovat a rvát se o každý metr hřiště. Recept to byl náramný. V 52 minutě nejdříve korigoval Jůzek a na dostřel domácí dotáhl v 69 minutě Berky. Domácí poté vyvinuli mimořádné úsilí k bodovému zisku, ale to jim nakonec nevyšlo. Jejich zlepšený výkon k bodům nevedl a tak musí čekat do dalšího kola. Hosté naopak navázali na vítěznou vlnu. 



Sestavy


TJ Letonice
T. Rotrekl [-] - M. Marek [-] , P. Jůzek [-] , D. Skokan [-] (46. K. Jakeš [-] ) , R. Skoupý [-] , K. Marek [-] , S. Kučera [-] (88. O. Kadluba [-] ) , P. Spáčil [-] , D. Halouzka [-] , D. Berky [-] , L. Minařík [-]

TJ Sokol Hodějice
M. Skoupý [-] - L. Vala [-] (80. P. Florián [-] ) , K. Cigánek [-] , J. Cenek [-] , T. Florián [-] , A. Poláček [-] , D. Proch [-] , L. Zápotočný [-] (88. P. Přibyl [-] ) , M. Sedláček [-] , D. Novák [-] , D. Uher [-]

ŽK: 3. D. Halouzka , 80. P. Jůzek .
Místo: Letonice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šebesta Jan - KRATOCHVÍL Milan, ŠMÍD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.