2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Milotic vydřelo výhru nad rezervou Dubňan


Branky


0

Fanoušci se po krátké letní přestávce opět dočkali okresní kopané. Ve III.A třídě proti sobě nastoupily dva rezervní týmy, a to Milotice a Dubňany. Vyrovnaný zápas skončil hubeným vítězstvím Milotic 2:1. O oba góly domácích se postaral Štěpán Novák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali v deseti, přesto byli aktivnější

Hosté přijeli s hodně mladým kádrem a do utkání nastoupili pouze s deseti hráči, které po patnácti minutách doplnil Vasyl Kostiv. Přestože Baník postrádal jednoho hráče byl v úvodu aktivnější.

První střelu si v šesté minutě připsali domácí, ta však cíl nenašla. Agro se hnalo za první brankou, ale šance končili mimo vytyčený cíl. Udeřilo až ve 28.minutě, kdy Štěpán Nová dostal přehrávku do vápna, nikým neatakován udělal kličku brankáři a pohodlně zavěsil.

Na vyrovnávací branku odpověděl druhou trefou Novák

Začátek druhého poločasu říliš fotbalové krásy nenabídl. Skóre se podruhé měnilo v 60.minutě, když se o vyrovnávací branky zasloužil Doruška. Milotice ztratily ve středu pole míč, k míči se dostal dubňanský fotbalista a za pomoci teče prostřelil golmana. Po vyrovnávací brance hosté ožili a dost Agru zatápěli, na vedoucí gól však nedosáhli.

Radost z vyrovnání vydrželi Baníku jen deset minut. Štěpán Novák dostal přesný míč za obranu, na levé straně obešel brankáře a míč se i za pomoci obránce dostal do branky. Zbytek utkání nabídl ještě několik šancí, ale výsledek už se nezměnil.

 

Agro Milotice B - Baník Dubňany B 2:1 (1:0)
Branky: Štěpán Novák 2 - Radek Doruška



Sestavy


FK Milotice B
M. Grufík [-] - Š. Novák [-] (89. J. Hartman [-] ) , L. Holub [-] , V. Půček [-] , L. Hroudný [-] , A. Snopek [-] (80. M. Beneš [-] ) , T. Gál [-] (71. J. Bůček [-] ) , R. Voříšek [-] (46. P. Vašulka [-] ) , L. Budík [-] , L. Kundrata [-] , M. Vaněk [-]

FK Baník Dubňany B
O. Opavský [-] - L. Filipenský [-] (55. J. Doruška [-] ) , M. Blaha [-] , A. Hartman [-] - M. Dohnálek [-] , J. Kotásek [-] , M. Zahrádka [-] , D. Dohnálek [-] (46. R. Doruška [-] ) , T. Ševčík [-] - T. Wagner [-] , V. Kostiv [-]

Místo: Milotice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: HULCKÝ Tomáš - RIEDL Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.