2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starému Poddvorovu přinesla změna tříbodový úspěch


Branky


0

Bylo k viděni utkání, v něm domácí tým potřebova nutně bodovat. Hosté byli bodově před utkáním o něco málo lepší a tak se očekával vyrovnaný duel

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích přinesla jednu vstřelenou branku

Tým Starého Poddvorova přivítal na svém hřišti ze Svatobořic a potřeboval nutně bodovat. Do prvního poločasu tedy vstoupili aktivně domácí, kteří rozhodli ke změně svého herního pojetí, protože hra v předchozích utkáních jim nepřinášela bodový úspěch. Hosté se do utkání nemohli dlouho dostat. A byli to právě domácí, kteří se gólově prosadil ve 32.minutě, kdy se po ose Skočík, Žurovec dostal míč k Lukáši Kašíkovi, který hlavou překonal bezmocného brankáře hostí Šalomouna. Domácí se tedy ujali vedení 1:0 a tento výsledek vydržel až do poločasové přestávky.

Standardní situace potvrdila bodový zisk

Druhý poločas už byl ze strany hostí lepší. Nicméně si hosté i přes toto zlepšení nevytvořili prakticky žádné brankové příležitosti. Z jejich strany Byly k viděni některé náznaky, ale žádná akce nedospěla až do brankové podoby. Domácí měli na počátku druhé půle některé šance, které volaly přímo po gólu, avšak zůstaly nevyužity. Rozhodnutí přinesla pěkná branka Dušana Krupici, který se prosadil v 82.minutě střelou ze standardní situace. Do konce utkání už žádný gól nepadl a tak tři důležité body zůstaly ve Starém Poddvorově, který se těší v následujícím kole na sousedské derby, které se odehraje v Dolních Bojanovicích. Kostelec v dalším kole hostí tým ze Ždánic.



Ohlasy k zápasu


TJ Starý Poddvorov
Jan Zugar - trenér Starého Poddvorova: Do utkání jsme vstoupili se změnou herního stylu a věřili jsme, že právě tato změna přinese tříbodový zisk. Možná utkání nebylo úplně pohledné, ale potřebujeme čas k tomu, abychom změnu vstřebali. Ve druhém poločase jsme mohli rozhodnout, ale nakonec padlo rozuzlení až na konci utkání. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě.

SK Kostelec
Svatopluk Macek - trenér Kostelce: První poločas byli lepší domácí, my jsme vyloženě první poločas prohospodařili. Druhý poločas byl z naší strany lepší, měli jsme nějaké náznaky, ale chyběl finální přihrávka. Kdyby se trošku přiklonilo štěstí na naší stranu, mohli jsme možná odjíždět s bodem.



Sestavy


TJ Starý Poddvorov
J. Beneš [-] - L. Uřičář [-] , P. Bařina [-] , L. Kašík [-] , J. Kučera [-] (69. J. Novák [-] ) , D. Skočík [-] , M. Novotný [-] (83. R. Svoboda [-] ) , R. Žurovec [-] , O. Veselský [-] , D. Krupica [-] (85. R. Gebauer [-] ) , F. Ševčík [-]

SK Kostelec
S. Šalomoun [-] - J. Kvaltin [-] (69. D. Horák [-] ) , O. Talaš [-] , D. Horák [-] , R. Bužek [-] , Z. Mukenšnábl [-] , O. Křižka [-] (66. M. Kotásek [-] ) , O. Lochman [-] , T. Prachař [-] (82. P. Lecián [-] ) , R. Hochman [-] , P. Borkovec [-]

ŽK: 31. J. Kučera , 64. R. Žurovec , 70. L. Uřičář , 73. J. Beneš - 10. O. Lochman , 62. R. Hochman .
Místo: St.Poddvorov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HORŇÁČEK Kamil - ZÍMA Zbyněk, MAJZLÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.