2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hurta zavelel k obratu


Branky


47. L. Hurta , 65. J. Schwarz - 43. J. Kostka
0

Domácí záložník Lukáš Hurta, který patřil k nejlepším hráčům utkání, nastartoval poločasový obrat skóre a přispěl k důležitému vítězství nad týmem Spálova.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I když se v sestavě hostů objevil poprvé v sezóně R.Kiša ( mj. hráč Baníku, Jablonce, Opavy), opět se Spálov potýkal s absencemi několika hráčů, což se možná podepsalo na výkonu týmu.

V prvním poločase byl Spálov aktivnějším družstvem a hlavně rychlé výpady , které podnikal R.Ambrož a L.Šíma byly pro domácí tým velkou hrozbou, bohužel zakončení už tak slavné nebylo (střely končily vedle brány, byly zblokovány nebo byly nedůrazné).Domácí kopali několik rohů a trestných kopů, ale bez většího efektu, pouze jeden ostřejší zákrok si připsal Ambrož, když se za zády obránců objevil domácí Murín. Zhruba v polovině poločasu měl šanci po rohu spálovský Kostka, když si velmi dobře naběhl, ale míč mu při zakončení sjel z hlavy, gólové radosti se tento hráč přesto dočkal, když ve 43 minutě parádně naběhl na Balážův roh a důraznou hlavičkou poslal Spálov do poločasového vedení. 

Do druhé půle nastupoval celek Spálova s cílem dobře bránit a z rychlých brejků případně pojistit vedení,ale domácí byli proti. Už ve 47 minutě se domácí dožadovali odpískání nedovoleného zákroku na jejich záložníka, ale rozhodčí nechal citlivě pokračovat a míč se dostal k Hurtovi, ten z hranice velkého vápna tvrdě vypálil doprostřed brány a srovnal skóre. Rychlý vyrovnávací gól domácí nakopl a v průběhu druhého poločasu byli lepším týmem a snažili se strhnout vedení na svoji stranu.Do dobré pozice se v úvodu druhého poločasu dostal i hostující L.Šíma, ale místo střely volil zaseknutí a bylo po šanci.Rozhodnutí přišlo v 65. minutě, kdy se domácí radovali z vedoucí branky, protože spálovští propadli v bránění, nechali od středového kruhu rozběhnout záložníka Schwarze, ten nikým neatakován doběhl až k velkému vápnu, kde stačil před kontaktem s obráncem vystřelit a míč zapadl přesně do pravého horního rohu – 2:1. Oderští byli blízko ještě třetímu gólu, ale proti byli Chuděj T. s Kostkou, kteří po závaru odkopávali míč z brankové čáry. Spálov v závěru tlačil, ale víc než standartky si již nevytvořil a body zaslouženě zůstávají v Odrách.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Spálov
Luděk Remeš : Chtěli jsme alespoň bod, ale domácí dnes předvedli větší touhu po vítězství a zaslouženě zvítězili. Trápí nás absence, proto bych chtěl vyzdvihnout kromě našich zadákú Kostky a Chuděje taky mladého teprve šestnáctiletého Mirka Ondřeje, který už podruhé nastoupil v základní sestavě a vedl si zdatně.:



Sestavy


TJ Odry
R. Mališ [-] - J. Břuštík [-] (74. J. Rybařík [-] ) , F. Veselý [-] , E. Chuděj [-] , L. Hurta [-] - J. Káňa [-] (46. J. Zapletal [-] ) , J. Konrád [-] , J. Schwarz [-] , D. Frais [-] - F. Murín [-] (85. P. Essler [-] ) , L. Maléř [-] -

TJ Spálov
T. Ambrož [-] - M. Anděl [-] , T. Chuděj [-] , J. Kostka [-] , V. Král [-] (88. J. Jurošek [-] ) - L. Šima [-] (55. F. Boudný [-] ) , O. Klevar [-] , R. Kiša [-] , M. Ondřej [-] - R. Ambrož [-] , M. Baláž [-] -

ŽK: 40. D. Frais - 18. T. Chuděj .
Hráči zápasu: L. Hurta - J. Kostka .
Místo: tráva. Počet diváků: 72. Rozhodčí: KARAS Michal - TOMAI Martin, PRIESOL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.