1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:30

3.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodové dopoledne nepřineslo Krumvíři tři body


Branky


0

V sobotním, hodovém dopoledni jsme na domácím hřišti přivítali stejně jako loni v tuto dobu Mogul Vacenovice. Zatímco před rokem jsme jak předvedenou hrou, tak i výsledkem udělali našim fanouškům radost, letos jsme si s urputnou defenzivou hostí nedokázali poradit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neúspěšné dobývání branky hostí

Domácí zkoušel změny v rozestavení, ve druhém poločase provedli čtyři změny v sestavě, ale chyběl potřebný klid, přesnost a především lepší pohyb. Soupeř ničím nepřekvapil, vycházel ze zajištěné obrany a čekal na brejkové situace, kterých se však nedočkal. Za celý zápas se nezmohl na víc než nakopávané balony. Kruvíř se soupeři přizpůsobil, nekombinovali, ztrácel jednoduché míče a za celý zápas si vypracoval minimum šancí, které nenesly přívlastek gólové.

Drama až do poslední minuty

Když už se zdálo, že se v nudném dopoledni branky nedočkáme, v 80.minutě našel Zvonič neobsazeného Lukáše Kobylku, pro kterého nebyl problém míč dopravit za brankovou čáru. Už se zdálo, že domácí potěší své fanoušky alespoň ziskem tří bodů, když už ne předvedenou hrou, ale po lehkovážné chybě přišli domácí o míč, který měli ve své moci a následně zbytečně faulovali. To běžela 89.minuta, hostující golman Žigo poslal všechny své spoluhráče do našeho vápna a sám zahrál standardní situaci, po které hosté vyrovnali. Branku vstřeli Zdeněk Grufík. Krumvíř už neměl čas s výsledkem něco udělat. Je potřeba sportovně přiznat, že si domácí snad víc ani nezasloužili. Nutno podotknout, že zkušenější mužstvo by si výsledek pohlídalo. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Krumvíř
Viktor Linhart - trenér Krumvíře: Hosté vyrovnali v poslední minutě a my jsme už neměli čas s výsledkem něco udělat. Musíme si sportovně přiznat, že jsme si snad víc ani nezasloužili. Nutno podotknout, že zkušenější mužstvo by si výsledek pohlídalo, bohužel jsme konec zápasu zahráli jak JANCI a přišel po zásluze trest v podobě vyrovnávací branky hostí.




Sestavy


Sokol Krumvíř
D. Kocman [-] - M. Dobeš [-] , R. Luskač [-] , O. Luskač [-] , V. Červinka [-] (33. M. Zvonič [-] ) - J. Valenta [-] (70. L. Kobylka [-] ) , D. Michna [-] (62. T. Koníček [-] ) , P. Hoša [-] , M. Svoboda [-] , P. Bíza [-] (70. O. Strnad [-] ) - P. Zvonič [-]

SK MOGUL Vacenovice
M. Žigo [-] - R. Lunga [-] , Z. Nedvěd [-] , P. Grufík [-] , Z. Grufík [-] , L. Chvátal [-] , P. Korčák [-] (90. K. Brhel [-] ) , F. Červinka [-] , R. Příkazský [-] , J. Bábíček [-] , D. Nešpor [-] (74. J. Školař [-] )

ŽK: 32. P. Zvonič , 62. O. Luskač , 82. L. Kobylka - 27. L. Chvátal . ČK: 82. L. Prachař - 58. L. Chvátal .
Místo: Krumvíř. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KADLEC Václav - VAŠÍK Michael, HRAZDÍRA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.