1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 12:00

5.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání zvládli lépe domácí


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stačí jen trefit "zařízení"

Již v pravé poledne se odehrál zápas mezi sousedními týmy v tabulce. Meziměstské "béčko" přijelo do Zábrodí. Zápas šestého se sedmým. První poločas nebyl pro "oko" diváka zajímavý, hrál se nezáživný fotbal s minimem šancí na obou stranách. Hra se přelévala ze strany na stranu, nikdo z dnešních soupeřů neměl výraznou převahu na "bojišti". Až ve 41. minutě padl první a poslední gól zápasu. Martin Duchatsch se dostal ve vápně k míči, trefil "zařízení" a dal gól velmi důležitý gól do šaten.

Druhý poločas nic moc nenabídl

Druhý poločas působil stejně jako první. Žádná velká sláva, občas přišlo menší ohrožení brankáře domácích, ale že by to bylo něco vážného, to ne. Trošku se ukázal hostující mladík Smrček, který trošku se soupeřem ze Zábrodí zahýbal, bohužel pro něj a Lokomotivu to bylo vniveč. Celý druhý poločas byl jak se říká "nemastný, neslaný", s nadsázkou chyběla trocha pepře. Nuž, domácí dnes v celkem netradičním čase dokázali zvítězit a připsat si důležité body na svou stranu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Zábrodí
Roman Rainet - Zábrodí: Vyrovnané utkání s minimem šanci na obou stranách, které rozhodla jedna proměněná střela. Důležité je , že body zůstaly doma.




Sestavy


Sokol Zábrodí
M. Špaček [-] - L. Janko [-] , J. Hanuš [-] , M. Vojtěch [-] , M. Duchatsch [-] (82. P. Kaválek [-] ) , M. Bořek [-] , T. Rompotl [-] , O. Frinta [-] (66. M. Balcar [-] ) , J. Čejchan [-] , J. Habr [-] , J. Dvořák [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí B
R. Hampl [-] - J. Ptáček [-] , V. Kiliánský [-] , Z. Zlámal [-] (46. P. Smrček [-] ) , T. Pokorný [-] , P. Šprinc [-] (70. D. Haluška [-] ) , A. Borůvka [-] (65. D. Čadil [-] ) , V. Smrček [-] , P. Ptáček [-] , V. Mareš [-] , J. Doležal [-]

ŽK: 24. T. Pokorný , 79. V. Kiliánský , 87. V. Smrček .
Hráči zápasu: M. Špaček .
Místo: Sokol Zábrodí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vlk Lukáš - RAINET Roman (N), HROMAS Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.