1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

6.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uždil zařídil výhru v nastavení


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

 První poločas byl velmi vyrovnaný, šance byly na obou stranách, fotbal měl jistou úroveň, hrálo se „nahoru dolů“. Martínkovice, dnes oslabené o středopolaře Jaroslava Lišku, měly vyloženější šance. Za zmínku stojí například neproměněný únik Semenského přes půl hřiště nebo břevno Ondřeje Janka. Stárkov byl hlavně nebezpečný po standartních situacích, žádné ohrožení branky z toho ale nebylo. Ke konci prvního poločasu přeci padl gól. Ve 41. minutě totiž vypálil „pálivou“ střelu hostující Lukáš Mihálik, která krásně zaplula do brány domácích. Pro Stárkov to byl krutý gól do šatny.  

Branky až v posledních minutách

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, martínkovický gólman měl „plné“ rukavice práce s útoky domácích borců. Zápas hodně ovlivnilo zranění Kindla, stopera z Martínkovic.Stárkovští svého soupeře tlačili, ale nic z tlaku nevytěžili. Pár minut do konce hry se přeci jen dočkali domácí vyrovnání. Odražený míč se dostal k Bártovi, který se nijak nerozpakoval a trefil z malého vápna šibenici, jak se sluší a patří. Další hezký gól zápasu. Zápas už vypadal remízově, avšak v druhé minutě nastavení vyslal krásný pas přesně na „tkaničku“ Josefa Uždila, který bodlem překonal domácího brankáře a zařídil svému týmu tři body.  



Ohlasy k zápasu


Sokol Stárkov
Václav Kučera - trenér domácích: Další remízový zápas, bohužel opět pro nás bez bodů. Zápas byl velmi vyrovnaný, šance na obou stranách. Chci popřát zraněnému Kindlovi z Martínkovic brzké uzdravení.

Jiskra Martínkovice
Jitka Látrová - trenérka Jiskry Martínkovice: Přijeli jsme oslabeni, k tomu ve druhé půli jsme přišli ještě o jednoho ze stoperů , poté bylo vidět, že nás domácí přehrávají. I tak to kluci zvládli, za což jim děkuji.



Sestavy


Sokol Stárkov
L. Prisztavok [-] - M. Urban [-] (46. O. Vágner [-] ) , L. Kučera [-] , J. Bárta [-] , L. Novák [-] , M. Šípek [-] , M. Žid [-] , M. Pročko [-] (46. T. Kylar [-] ) , M. Šmatlán [-] (80. V. Pročko [-] ) , M. Žid [-] , K. Köhler [-]

Jiskra Martínkovice
D. Matějka [-] - J. Uždil [-] , M. Jordán [-] , J. Uždil [-] , P. Brožek [-] , J. Kindl [-] , L. Mihálik [-] , A. Ticháček [-] , O. Janek [-] , P. Matějka [-] , P. Semenský [-]

ŽK: 34. M. Šmatlán , 38. M. Žid , 64. J. Bárta - 30. J. Uždil , 61. P. Matějka , 64. J. Kindl , 75. M. Jordán .
Místo: Sokol Stárkov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pálka Martin - LÁTR Aleš (N), KYLAR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.