0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

7.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmánkovice zase nezaváhaly


Branky


0

V dalším kole hostilo Zábrodí těžký kalibr. Na jejich trávník přijel nejtěžší možný soupeř - Heřmánkovice.V pohledném zápase, kde se čekalo dlouho na první branku, nakonec Heřmánkovice potvrdily roli favorita a domů si vezou tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho nevyužitých šancí

Zápas začal velmi aktivně, oba týmy se nebály hrát. Hosté z Heřmánkovic měli více ze hry, svojí rychlou hrou dělali problém domácím, měli snad pět tutovek, ale brankáře Špačka překonat nedokázali.. Domácí v zápase ale nehráli "druhé housle", naopak byli velmi vyrovnaným soupeřem lídra soutěže, vytvořili si pár šancí, avšak v útoku byli impotentní. První poločas skončil bezbrankově, i když šancí bylo na obou stranách nespočetně.

Smrček a Pražák v hlavních rolích

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, už od začátku se snažili vstřelit tak kýženou branku. Hostům pomohlo střídání, Jakub Smrček nahradil Lubomíra Jansu a za chvíli úřadoval. V 60. minutě udělal kličku obránci Zábrodí a krásnou střelou pokořil brankáře Špačka. První hezký moment v utkání. Druhý hezký moment přišel hned po pěti minutách. Obránce hostů Jan Sedláček vyvezl míč až před vápno, kde ho zastavil až nedovoleně jeho protivník. K trestnému kopu se postavil Jan Pražák, "technolog" v řadách Heřmánkovic, odkrokoval si vzdálenost od míče a pak to bylo. Honza líbezně zakroutil "trestňák" tak skvěle, že to se chytat opravdu nedalo. Heřmánkovice po vedení hru kontrolovaly, v závěru zápasu přidaly třetí a už poslední gól zápasu. Jan Pražák snesl "padající list" na Rosislava Nouzu, který neodmítl, naopak poděkoval proměněním. Zápas tak skončil zaslouženě výhrou hostí. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Zábrodí
Roman Rainet - Zábrodí: Byl to zápas, kde o výsledku rozhodla produktivita. Zábrodí mělo šance na tři zápasy dopředu!

Sokol Heřmánkovice
Jan Pražák - hráč Heřmánkovic: Domácí se předvedli v dobrém světle, jsme rádi, že jsme v Zábrodí žádné body nenechali a odvezli si je domů.



Sestavy


Sokol Zábrodí
M. Špaček [-] - J. Hanuš [-] , O. Frinta [-] , M. Vojtěch [-] , M. Balcar [-] , M. Duchatsch [-] , T. Rompotl [-] , M. Bořek [-] , P. Kaválek [-] (60. K. Novák [-] ) , J. Čejchan [-] , A. Pavlát [-]

Sokol Heřmánkovice
J. Škola [-] - L. Jansa [-] (53. J. Smrček [-] ) , M. Kment [-] , V. Kochánek [-] , R. Nouza [-] , J. Pražák [-] , L. Pražák [-] , F. Hušek [-] , J. Sedláček [-] , A. Škola [-] , J. Staněk [-]

ŽK: 55. M. Balcar .
Hráči zápasu: J. Pražák .
Místo: Sokol Zábrodí. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Hummler Petr - BURDYCH Josef (N), MATĚJOVIC Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.