3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká udržela další čisté konto. A to i přes šance Žarošic


Branky


0

Žarošice přijely do Velké nad Veličkou s cílem bodovat, což by se jim při proměňování šancí povedlo. Nicméně tomu tak nebylo a domácí prodloužili svou sérii utkání, ve kterých neinkasovali, na šest. A v těchto šesti utkáních pětkrát zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká se ujala dvoubrankového vedení

Těžký zápas, který zvládla Velká nad Veličkou jak střelecky, tak opět s nulou na straně inkasovaných branek. Slova trenéra hostí se nepotvrdila a Žarošice si odvezly tři branky a nula bodů. Hned první šanci domácí Velká využila a ve 2.minutě se ujala vedení po brance Marka Spaziera, kterému asistoval Petr Kohůt - 1:0. Další šance volaly po gólu, po Koželuhových dvou přihrávkách jednou Petr Kohůt střílí k levé tyči, hostující brankář Chromý výborně zasahuje. Podruhé přestřeluje. I hosté si v těchto okamžicích vypracovali šanci, ale ani jednu z nich nedokázali využít. Hlavně Radim Drmela pohrdl možností srovnat skóre. Domácím se do poločasu podaří zvýšit náskok, když centr Milana Mikesky doplachtil do sítě hostující svatyně. Do kabin se tedy odcházelo za dvoubrankového vedení domácích.

Tlak Žarošic změnu nepřinesl

Ve druhém poločase se hosté pokusili o změnu stavu utkání. Začali napadat obránce domácích, ale tím vytvořili prostor, který Velká nad Veličkou začala využívat k rychlým brejkům. Ovšem šance, které si postupně vypracovali borci Velké zůstaly nevyužité. Marek Spazier nepropálil Chromého, Petr Kohůt nevyužil dvě své příležitosti. Žarošice domácí celek v tomto čase domácí zatlačili, ale nevedlo to k brankové situaci. A tak to byli domácí, kteří v závěru utkání potvrdili zisk všech tří bodů. Byl to domácí kanonýr Petr Kohůt, který se v 79.minutě prosadil a definitivně tak uklidnil domácí - 3:0. V této brankové podobě utkání skončilo a tak je to šesté utkání, ve kterém domácí celek neinkasoval. Příští týden zajíždí Velká do Hroznové Lhoty a bude se očekávat velmi atraktivní duel.



Ohlasy k zápasu



SK Žarošice
Jiří Maleňák - trenér: Domácí byli čtvrthodinky lepší, ale pak jsme si vytvořili šance, které měly utkáni rozhodnout, ale ani jednu jsme neproměnili. Velká nás za to potrestala a vstřelila branku, která nás přibrzdila. Ve druhém poločase jsme chtěli domácí vysoko napadat, ale ti využili prostor k brejkům a jeden z nich rozhodl o utkání. My jsme tak dnes opět doplatili na neproměňování šancí, ale musíme se z toho poučit a připravit se na další zápas.



Sestavy


Kordárna Velká nad Veličkou
T. Sládeček [-] - O. Spazier [-] , M. Tvrdý [-] (57. D. Lipár [-] ) , M. Kohůt [-] , M. Mikeska [-] - P. Horák [-] , P. Valášek [-] , M. Spazier [-] - P. Kohůt [-] (83. S. Sečkař [-] ) - M. Janás [-] (46. J. Rumíšek [-] ) , F. Koželuha [-] (46. E. Hrbáč [-] )

SK Žarošice
J. Chromý [-] - D. Jankůj [-] , M. Maroši [-] , R. Drmela [-] , P. Konečný [-] (65. T. Frýbort [-] ) , O. Sněhota [-] , J. Strmiska [-] , A. Ždánský [-] , S. Žaroský [-] , A. Vrána [-] , T. Vágner [-] (76. J. Luskač [-] )

ŽK: 23. O. Spazier , 61. P. Horák , 87. M. Mikeska - 66. T. Frýbort .
Hráči zápasu: D. Jankůj .
Místo: Velká nad Veličkou. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Budovič Pavel - GALÁŘ Jakub, HORŇÁČEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.