0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká nad Veličkou veze tři body z Hroznové Lhoty. Opět s nulou na straně inkasovaných branek


Branky


0

Hroznová Lhota chtěla udělat přítrž se sérií utkání, ve které Velká nad Veličkou neinkasovala branku. Ovšem ani hráčům Hroznové Lhoty se to nepodařilo. Hosté si navíc odvážejí všechny body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod poločasu a červená karta určily ráz utkání

Lepší start do utkání si hosté z Velké nad Veličkou přát nemohli. To probíhala 3.minuta utkání hosté už vedli. Petr Kohůt vyslal Petra Horáka a ten se prosadil proti domácímu brankáři Smetkovi 0:1. S domácími to naštěstí pro ně nezamávalo. Přichystali si brankové příležitosti, ovšem ty zůstaly nevyužité. Petr Lipčík, Tomáš Durna nebo Jiří Pravda dokázali zahodit i to, co se snad zahodit nedá. V těchto okamžicích podržel zejména brankář hostí Tomáš Sládeček. A aby toho nebylo pro domácí málo, tak se nechal vyloučit Ondřej Bíla, který za svou přemotivovanost viděl už ve 31.minutě červenou kartu a oslabil svůj celek. Za stavu 0:1 pro hosty se tedy odcházelo do kabin.

Hosté navýšili vedení a náskok si uhlídali

Domácí celek v poločasové přestávce přeskupil řady a to se projevilo v úvodu druhého poločasu, ve kterém i v deseti byl lepším celkem. Ovšem hosté znovu udeřili. To si vzal míč na kopačky Martin Mička, utekl po pravé straně a střelou nedal domácímu Smetkovi žádnou šanci - 60.minuta a vedení 0:2. Když ne brankový poměr, tak aspoň počet hráčů na hřišti se srovnal. Po faulu Petra Lipčíka oplácel hostující Marek Spazier a za své oplácení uviděl červenou kartu. Domácím tak svitla jiskra naděje ke korigování výsledku. Hosté však závěr utkání zvládli takticky střídáními, kdy hru rozdrobili. Navíc v závěru utkání vstřelili další branku. To utekl Milan Mikeska, naservíroval míč na kopačky Filipovi Koželuhovi a ten završil brankový účet - 0:3. Atraktivní duel plný šanci, dvě červené, to se muselo plnému stadionu lidí líbit.



Ohlasy k zápasu



Kordárna Velká nad Veličkou
Petr Kohůt - hráč: Atraktivní duel, který přinesl mnoho šanci, dvě červené karty. To se muselo divákům, kteří zaplnili stadión, líbit. Po dlouhé době to bylo velmi dobré derby, ve kterém jsme získali důležité body a navíc jsme prodloužili sérií utkání, ve kterých jsme neinkasovali.



Sestavy


Sokol Hroznová Lhota
V. Smetka [-] - J. Pravda [-] , P. Lipčík [-] , J. Lipčík [-] (80. P. Matyáš [-] ) , L. Jegla [-] (52. L. Podrazil [-] ) , L. Lipčík [-] , K. Schwarzbier [-] , O. Bíla [-] , T. Durna [-] (33. M. Falešník [-] ) , P. Laga [-] , L. Vařecha [-]

Kordárna Velká nad Veličkou
T. Sládeček [-] - M. Kohůt [-] , M. Mikeska [-] , M. Tvrdý [-] (67. D. Lipár [-] ) , O. Spazier [-] - P. Horák [-] (90. J. Rumíšek [-] ) , E. Hrbáč [-] (80. M. Janás [-] ) , M. Spazier [-] , P. Valášek [-] - P. Kohůt [-] (85. F. Koželuha [-] ) - M. Mička [-] (83. S. Sečkař [-] )

ŽK: 5. O. Bíla , 72. P. Lipčík , 77. J. Pravda - 22. P. Horák , 57. M. Tvrdý , 70. O. Spazier , 85. M. Kohůt . ČK: 31. O. Bíla - 72. M. Spazier .
Hráči zápasu: P. Lipčík - T. Sládeček .
Místo: Hroznová Lhota. Počet diváků: 360. Rozhodčí: Vejtasa Simon - LENFELD Oldřich, VAJDÍK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.