0:2
(0:0)
81. P. Novotný
85. D. Bažout (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

9.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezáživný zápas zvládli lépe hosté z Božanova


Branky


81. P. Novotný , 85. D. Bažout (p.)
0

V 9. kole se chtěly Otovice pomstít Božanovu za debakl z posledního zápasu ještě v této sezóně. To se jim ale nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda nuda, šeď šeď

První poločas se odehrál ve velmi pomalém tempu. Na začátku byla hra vyrovnaná, nejčastěji se hrálo od vápna k vápnu, bez žádného ohrožení branky. Postupem času byl na míči Božanov, kombinoval, ale až v moc chodícím tempu. Domácí Otovice hrály velmi ze zajištěné obrany, která byla velmi nepřijemná pro druhý celek soutěže. Pár menších šancí se přeci objevilo. Otovický Pavel Franc udělal tři hráče a vystřelil na Svědíka, brankáře Božanova, ten ale střelu bez problému zpacifikoval. To hosté hrozili především ze vzduchu, hlavička Petra Novotného skončila jen na břevnu. Hráči obou mužstev šli do kabin za smírného stavu - 0:0.

Ke konci šťastnější Božanov

Do druhé půle nastoupily domácí Otovice jen v deseti hráčích, což se na nich velmi podepsalo. Před vápno "zaparkovaly autobus", soustředily se jen a jen na svoji zatím bezchybnou obranu. Opět ale božanovská hra postrádala ten správný "drajv", vše hráli hosté na jistotu, bez rychlejšího pohybu. Otovice se zmohly jen na pár brejků, které ale vždy nějak obrana Božanova dokázala zlikvidovat. V 81. minutě přišel první gól zápasu. Z 25 metrů Petr Novotný krásnou střelou pod břevno přidal první branku zápasu. O chvíli později si bohužel pro domácí nastřelil ruku kapitán Vogel,a tak sudí Gieci fouknul "destíku". Té se ujal bezproblémově hostující kanonýr Bažout - 0:2. V závěru zápasu su už nic neudálo, a tak velmi nezaživný zápas dnes rozhodně reklamu fotbalu nedělal. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Otovice
Luboš Kudláček - Otovice: Fotbal je kolektivní sport a když se tým nesejde ve správném počtu, co se s tím pak dá dělat. Myslím si, že se u nás na hřišti bude na jaře zasévat, když to takhle bude pokračovat dále.

Sokol Božanov
Ervín Wilke - kapitán hostujících: Dnešní zápas moc krásy nenabídl, ani není snad co hodnotit.



Sestavy


Sokol Otovice
K. Pokorný [-] - J. Dziak [-] , P. Motyčák [-] , J. Panchártek [-] , P. Drechsel [-] , J. Kuchta [-] , P. Franc [-] , P. Vogel [-] , Z. Vacek [-] , L. Kudláček [-] , O. Salfický [-]

Sokol Božanov
M. Svědík [-] - M. Bakeš [-] , E. Wilke [-] , P. Klement [-] , R. Kratochvíl [-] , D. Bažout [-] , P. Exner [-] , P. Novotný [-] , P. Chotěborský [-] (60. R. Dlouhý [-] ) , M. Viola [-] (81. J. Skřivánek [-] ) , L. Malý [-]

Místo: Sokol Otovice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Gieci Jan - PAVLŮ Radek (N), GAGO Vratislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.