0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

9.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soubou o třetí příčku vyzněl bodově pro Zábrodí


Branky


0

V předposledním kole podzimní části soutěže v Martínkovicích vypukl boj o třetí příčku, na hřiště Jiskry tentokrát zajíždělo mužstvo ze Zábrodí. Zápas rozhodla jedna branka, která padla hned na začátku druhé půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Do zápasu vstoupili aktivnější hosté ze Zábrodí, už na jejich nástupu bylo vidět, že si dnes do Martínkovic přijeli pro tři body. Byli daleko aktivnější, důraznější, běhavější, svého soupeře velmi zaskočili s takovýmto pojetím hry, zkrátka chtěli za každou cenu vstřelil vedoucí branku. Šance, která by stála za ocenění, si ale nevytvořili, na urputnou obranu domácí Jiskry těžko recept hledali. Ke konci poločasu se hra vyrovnala, hra se přelévala od vápna k vápnu, a tak první poločas skončil poklidně, bezbrankovým výsledkem.

Tah trenéra Zábrodí se vydařil

Hned ze začátku poločasu se měnilo skóre. Trenérovi Zábrodí vyšel skvělý tah. Na hřiště poslal čerstvého a zároveň nejstaršího hráče hostujících Jan Čejchana, který se mu za poskytnutí minutáže na hřišti náramně odvděčil. Ve 48. minutě z pravé strany si posunul míč a krásnou křižnou střelou nedal žádnou šanci domácímu brankářovi Matějkovi. Martínkovice po gólu "práskly do bot", začali podnikat nebezpečné útoky, o tkeré se především starala dvojice Janek - Jordán, hlavně druhý jmenovaný dělal soupeři ze Zábrodí svými výpady velké problémy. Ke konci zápasu přišlo vyloučení domácího Pavla Semenského, který po druhé žluté od sudího Jakuba Nymsy musel odejít do sprch. Nic dalšího se už v zápase nestalo, a tak si velmi důležité body v boji o třetí příčku vezou hosté domů do Zábrodí.



Sestavy


Jiskra Martínkovice
D. Matějka [-] - M. Jordán [-] , J. Uždil [-] , P. Brožek [-] , J. Liška [-] (86. J. Kollert [-] ) , Z. Látr [-] (46. J. Uždil [-] ) , L. Mihálik [-] , J. Uždil [-] , O. Janek [-] , P. Matějka [-] , P. Semenský [-]

Sokol Zábrodí
M. Špaček [-] - J. Hanuš [-] , M. Vojtěch [-] , P. Kaválek [-] , O. Frinta [-] (50. P. Králík [-] ) , M. Balcar [-] , M. Duchatsch [-] , M. Bořek [-] , A. Pavlát [-] , J. Dvořák [-] , K. Novák [-] (46. J. Čejchan [-] )

ŽK: 75. P. Semenský - 55. M. Duchatsch . ČK: 85. P. Semenský .
Hráči zápasu: O. Janek .
Místo: Sokol Martínkovice. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Nymsa Jakub - LÁTR Aleš (N), KINDL Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.