Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

9.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodnutý zápas se proměnil v drama


Branky


0

.V jediném nedělním utkání 9.kola hostil Stárkov rezervu Meziměstí. Domácí měli svému soupeři co oplácet a podle toho to také v první půli  vypadlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Famózní výkon Bárty

Stárkovští se s tím nějak od začátku nemazali, hned od začátku se do svého soupeře zakousli jako predátor do své kořisti. První "vlaštovka" přiletěla v 11. minutě. Po načechraném centru se hlavou prosadil Jan Bárta. Střelec Bárta, kterého dnes hrající trenér Kučera postavil na hrot, i kvůli tomu, že musel po poločase odejít, přidal za minuty další gól. Po úniku ze strany elegantně překonal brankáře hostů Halušku. Domácí ve svém talku nepolevili, soupeře zatlačili a chtěli přidat další branku. Ve 26.minutě si ale vzala míč hvězda Meziměstí, ve velké formě hrající Petr Šprinc si převzal na půlce soupeře míč a skvělou křižnou střelu snížil na 2:1. Jan Bárta ale neřekl poslední slovo. V rozmezí šesti minut přidal další dva fíky a zařídil svému týmu zcela poklidný odchod do šaten.

Domácí si zápas zbytečně zkompikovali

Druhá půle už nepřinesla tolik zajímavých momentů jako ta předchozí. Domácí polevili, hra se vyrovnala. Hosté ale ještě do celkového skóre výrazně promluvili. Hned minutu po začátku poločasu se po útoku z levé strany prosadil meziměstský Petr Bouška. Domácí prostřídali, odešel kanonýr zápasu Bárta, a to bylo hodně znát. Hosté přitvrdili, měli chtíč po srovnání. V 77. minutě se z dorážky prosadil šutér Šprinc. Rázem ze třígolového rozdílu je jen jednogólový. Meziměstí si vytvořilo ještě pár gólovek, avšak zkušené mužstvo domácích si body pohlídalo a zápasové drama do kin neposlalo.



Ohlasy k zápasu


Sokol Stárkov
Václav Kučera - hrající trenér domácích: Skvělý první poločas, po kterém jsme si mysleli, že už máme body v kapse. Ze zápasu jsme udělali zbytečné drama, nakonec ale bereme tři důležité body.




Sestavy


Sokol Stárkov
V. Kučera [-] - L. Novák [-] , T. Kylar [-] (73. O. Vágner [-] ) , M. Urban [-] (81. M. Kanozsay [-] ) , J. Bárta [-] (60. M. Pročko [-] ) , M. Žid [-] , D. Konrát [-] (46. V. Pročko [-] ) , L. Lokvenc [-] , M. Žid [-] , M. Šípek [-] , K. Köhler [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí B
D. Haluška [-] - A. Poliak [-] , P. Šprinc [-] , A. Borůvka [-] (75. R. Hromas [-] ) , J. Kubeček [-] , P. Bouška [-] , J. Ptáček [-] (46. P. Smrček [-] ) , P. Ptáček [-] (57. L. Janata [-] ) , J. Doležal [-] , V. Smrček [-] , V. Mareš [-]

Hráči zápasu: J. Bárta - P. Šprinc .
Místo: Sokol Stárkov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Gieci Jan - KYLAR Petr (N), HROMAS Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.