2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

10.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly v Zábrodí


Branky


0

V posledním kole podzimní části hostilo Zábrodí Otovice. Zápas nepatřil mezi pohlednější, bylo to hlavně o neproměňování šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila smírně

Do zápasu vstoupily tradičně Otovice v jedenácti bez hráčů na střídání. Zápas začal opatrnou hrou, kde bylo vidět, že nikdo nechce udělat chybu. V 10. minutě se překvapivě dostaly Otovice do vedení. Po centru se krásnou střelou prosadil Josef Kuchta. Domácí se ale hned snažili o vyrovnání. Vytvořili si mnoho šancí, jedna z nich skončila jen na břevně. Lepší domácí srovnali ve 31. minutě po krásné kombinační akci, kterou svým únikem zakončil domácí forvard Vojtěch Michal. Chladnokrevné prostřelení brankáře Pokorného, který neměl šanci. Poločas skončil nerozhodně 1.1.

Tlak domácích zúročen až v závěru

Druhý poločas se nesl v duchu dominance domácího týmu, který hrál pořád jen na půlce soupeře. Zábrodí si vytvořilo hodně šancí, zahrávalo spoustu standartních situací,ale brankář Pokorný společně s obranou drželi své akcie nad vodou. Otovičtí si také vytvořili šance, hlavně za zmínku stojí dvě tutovky Vogela. Nejdříve z malého vápna netrefil kasu, poté dokonce nastřelil tyč. Střelecká smůla a nemohoucnost domácích, která je "vedla" prozatímní sezónou, byla prolomena. V 86. minutě po závaru v "šestnáctce" se trefil Jakub Hanuš. Velké zadostiučinění pro, kteří zaslouženě zvítězili.



Ohlasy k zápasu


Sokol Zábrodí
Roman Rainet - Zábrodí: Dnes nás opět provázelo neproměňování šancí, naštěstí jsme zápas zvádli a získali tři body.

Sokol Otovice
Luboš Kudláček - hráč Otovic: Bez komentáře.



Sestavy


Sokol Zábrodí
R. Rainet [-] - J. Hanuš [-] , M. Vojtěch [-] , P. Kaválek [-] , O. Frinta [-] , M. Balcar [-] , M. Duchatsch [-] , M. Bořek [-] , A. Pavlát [-] , J. Dvořák [-] , K. Novák [-]

Sokol Otovice
K. Pokorný [-] - P. Motyčák [-] , J. Dziak [-] , T. Korityák [-] , P. Drechsel [-] , P. Vogel [-] , P. Franc [-] , J. Kuchta [-] , Z. Vacek [-] , L. Kudláček [-] , O. Salfický [-]

ŽK: 83. M. Bořek .
Místo: Sokol Zábrodí. Počet diváků: 10. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - MATĚJOVIC Jiří (N), BURDYCH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.