M. Pročko 89. (p.)
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 17:00

11.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit z Heřmánkovic nezaváhal


Branky


89. M. Pročko (p.) - 43. M. Balín , 52. M. Balín , 67. R. Nouza
0

V dnešním zápase přivítal domácí Stárkov ambiciózní tým z Heřmánkovic. Zápas odpovídal prognózám, Heřmánkovice si zaslouženě odvezli domů 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostů již v první půli

Zápas začal velmi aktivně z obou stran, domácí byli namotivováni na první celek mužstva, hosté si nechtěli za žádnou cenu připustit prohru. Už od začátku diktovali tempo hry, byli důraznější, u míče vždy první a kombinovali. Šance provázeli oba celky, hosté jich ale měli přeci jen více. První poločas už vypadal, že skončí bez branek, domácí si libovali, že půjdu do kabin s přijatelným výsledkem, avšak ve 43.minutě se hosté prosadili. Po pěkné kombinační akci, na jejímž konci stál Miroslav Balín, stanovili výsledek první půle 0:1.

Hosté náskok ještě zvýšili

Ze začátku druhé půle se hra srovnala, i Stárkovští párkrát ohrozili nového brankáře Heřmánkovic Filipa Huška, který ještě na podzim hrál v obraně, jenže bez úspěchu. Naopak se toho ujali hosté. Po propadnutí obrany domácích a následného rychlého kontru, proměnil šanci ve svůj druhý gól "šutér" Máca Balín. Hosté pořád bušili do domácích, kteří jen tak tak odolávali. V 67. minutě kapitovali potřetí. Rostislav Nouza se nejlépe ve vápně zorientoval a odražený míč snadno dokopl do brány. Domácí poté prostřídali, dali šanci mladým dorostencům. Za zmínku stojí debut v základní sestavě Vojtěcha Pročka (ročník 2000). Stárkovští se v posledních minutách přeci jen dočkali čestného zářezu. Hosté ve vápně faulovali Jana Bártu, míč si na penaltový puntík postavil Michal Pročko a nezaváhal. A tak zápas skončil vítězstvím favorita z Heřmánkovic.



Ohlasy k zápasu


Sokol Stárkov
Václav Kučera - trenér domácích: Dnes jsme odehráli velmi těžké utkání, Heřmánkovice proměňovali šance, drželi míč, výhru si zasloužili. My musíme doufat v zlepšení.

Sokol Heřmánkovice
Jan Pražák - hráč hostí: Do Stárkova jsme odjížděli s jasným cílem, a to ziskem tří bodů. Musím pochválit celé mužstvo za předvedený výkon, zaslouženě si vezemu domů tři body.



Sestavy


Sokol Stárkov
M. Pročko [-] - V. Pročko [-] , M. Urban [-] (67. T. Kylar [-] ) , J. Bárta [-] , A. Hána [-] , L. Kučera [-] (82. J. Tobiáš [-] ) , M. Žid [-] (60. O. Vágner [-] ) , M. Šmatlán [-] , M. Houštek [-] (80. M. Kanozsay [-] ) , L. Lokvenc [-] , K. Köhler [-]

Sokol Heřmánkovice
F. Hušek [-] - M. Bohatec [-] , M. Balín [-] , J. Smrček [-] , L. Pražák [-] , V. Kochánek [-] , M. Kment [-] , R. Nouza [-] , J. Staněk [-] , J. Sedláček [-] , A. Škola [-]

ŽK: 37. M. Urban , 41. L. Lokvenc - 89. J. Sedláček .
Místo: Sokol Stárkov. Počet diváků: 32. Rozhodčí: Gieci Jan - KYLAR Petr (N), GORGÁN Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.