3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

12.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí celek nezaváhal i proti Jiskře


Branky


0

V dalším kole se utkaly týmy z horních příček tabulky. Suverénní Heřmánkovice si s přehledem poradily s Martínkovicemi a upevnily si první pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hned ve vedení

Do zápasu vstoupily oba celky velmi namotivovaně, domácí věděli, že to nebude lehké, hosté chtěli zase vedoucí celek soutěže překvapit. Heřmánkovice do toho hned "šláply" a hned v 5.minutě se po ukázkové kombinační akci prosadili. Celou parádu zakončoval "šutér" Máca Balín. Domácí převzali kontrolu na míčem a hráli svůj klasický fotbal. Soupeři v obranné fázi nedali vůbec žádný prostor a v útoku s přehledem si posílali míč od hráče k hráči a vytvářeli si šance, které vychytal martínkovický brankář Matějka. Martínkovičtí se snažili něco udělat na polovině svého soupeře, ale nedovolila jim to precizní hra obrany v čele s kapitánem Adamem Školou. A tak poločas skončil 1:0, což určitě byl lepší výsledek pro domácí. 

Dva rychlé góly určily výsledek zápasu

Druhý poločas začal velmi aktivně, Heřmánkovice chtěly za každou cenu přidat rozdílovou branku. A to se jim povedlo. Na 2:0 v 55. minutě zvyšoval Kment, který skvěle zužitkoval centr domácí "hračičky" Vládi Kochánka. O minutu později se měnilo skóre potřetí. Další "ťukačka" domácích a na konci akce zase dnes velmi agilní a skvěle hrající Máca Balín. Hostům se snaha nedala upřít. Petr Matějka se snažil něco s výsledkem udělat, ale jeho kouzlení zastavil Lubomír Jansa, zastupující gólman domácích. Domácí ale v tlaku nepřestali, zvýšit mohli z penalty, kterou ale neproměnili. Střelec Balín asi nechtěl "sponzorovat" kasu domácích za jeho případný hattrick, bránu totiž netrefil. Ke konci bylo vidět, že se zápas jen dohrává, bylo totiž rozhodnuto. Zápas skončil zaslouženým vítězstvím domácích, potlesk si ale zaslouží i jejich soupeř z Martínkovic, který důstojně vzdoroval.



Ohlasy k zápasu


Sokol Heřmánkovice
Jan Pražák - hráč domácích: Chtěl bych moc pochválit kluky za dnešní výkon, vyzdvihuji výkon kapitána Školy, který opět předvedl, jak se má hrát ve středu obrany. Zcela zasloužené vítězství.

Jiskra Martínkovice
Marek Jansa - fanoušek a člen klubu Jiskra Martínkovice: Kluci se snažili, škoda sporných momentů, jinak je chválím.



Sestavy


Sokol Heřmánkovice
L. Jansa [-] - M. Bohatec [-] (65. J. Šubrt [-] ) , M. Balín [-] , J. Smrček [-] (50. R. Nouza [-] ) , L. Pražák [-] , V. Kochánek [-] , M. Kment [-] , J. Staněk [-] , J. Sedláček [-] , A. Škola [-] , F. Hušek [-]

Jiskra Martínkovice
D. Matějka [-] - P. Semenský [-] , P. Brožek [-] , A. Ticháček [-] (81. Z. Látr [-] ) , J. Kindl [-] - J. Uždil [-] (56. J. Uždil [-] ) , L. Mihálik [-] , O. Janek [-] , P. Matějka [-] - J. Uždil [-] (90. J. Kollert [-] ) , M. Jordán [-] -

ŽK: 43. J. Smrček , 60. A. Škola .
Místo: Sokol Heřmánkovice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Gieci Jan - PRAŽÁK Lubomír (N), LÁTR Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.