Zápas v Křinicích zvládli šťastnější hosté


Branky


70. N. Ben - 55. O. Slovák , 90. D. Haluška
0

Zápas mezi týmy, které okupují poslední místa tabulky, zvládli lépe hosté z Meziměstí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Utkání načali lépe domácí. Skvěle kombinovali, soupeře z Meziměstí ve všech směrech přehrávali, šance si vytvářeli, zkrátka byli o hodně lepším celkem. Jejich enormní tlak ale žádnou brankou nevyvrcholil. Domácí byli totiž v koncovce bezzubí, často si až překáželi. A tak moc nezáživný poločas skončil, tak jak začal, výsledkem 0:0.

Chyby domácích zapříčinily jejich prohru

V druhé půli tlak domácích pokračoval, šance si dál tvořili, avšak zatím bez zdárných konců. To hosté se chytili gólově a to konkrétně po deseti minutách hry. V 55. minutě z rychlého protiútoku, který provedli krásným křižným balonem, se prosadil meziměstský hráč Ondřej Slovák. Velmi studená sprcha pro domácí celek, který do této chvíli byl daleko lepším týmem. Křinice se přeci jen dočkali toho velmi tíženého gólu. Po autovém vhazování v 70. minutě byl ve vápně nejvíce důrazný špílmachr Jamal. Bylo vyrovnáno a zápas dostal rázem větší náboj. V 75. minutě po nevhodném chování směrem k rozhodčímu Jánu Giecimu byl vyloučen hostující hráč Libor Janata. Oslabení hosté si tímto pěkně zavařili. Tlak hostů gradoval, soupeře, který dohrával jen v deseti tlačili, ale ke gólu to bohužel pro ně nevedlo. V 90. minutě přišel šok. Dlouhý nákop hostujícího brankáře Hampla zavařil brankáři a jednomu z obránců domácích, ti se totiž neshodli mezi sebou. Míč se odrazil k útočníkovi Haluškovi, který to měl už jednoduché. A tak zápas skončil velmi šťastně pro hosty, naopak smutně pro domácí.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křinice
Lukáš Harviš - hráč Křinic: Dnes bohužel lepším tým prohrál. Škoda chyb, po kterých jsme dostali góly a šancí, které jsme neproměnili.




Místo: Sokol Křinice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Gieci Jan - SUCHÁNEK Antonín (N), JARÝ Zdenek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.