Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další obrat Jedovnic


Branky


0

     Početná divácká skupina dorazila z Jedovnic do Slavkova a všichni z nich byli zvědaví, jak to hosté zvládnou. Domácí celek po sestupu hledá hráče a snaží se stabilizovat sestavu. V úvodním duelu Slavkov vysoko prohrál v Medlánkách a naopak hosté otočili zápas s Pačlavicemi. Naš expert favorizival Jedovnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

    Hosté si ze Slavkova odváží tři body a nebylo to tak jednoduché, jak se možná mnozí domnívali. Domácí byli nepříjemným soupeřemm dvakrát v zápase vedli a hosté, tak museli opět otáčet vývoj zápasu. Vítězství jim vystřelil brankou v 83 minutě Formánek.

 

 

 

   

     Po úvodní akademické čtvrthodince, kdy obě mužstva zkoušela, co mohou od sebe očekávat, udeřili jako první domácí. Míč se totiž dostal k Michálkovi a hostující brankář Pešička ho našel až v síti. Nutno však dodat, že zřejmě zaslouženě šli domácí do vedení. Hosté po brance notně ožili a tlačili se do zakončení. Za tuto aktivitu byli odměněni, když v 31 minutě srovnal Tajnai. Více diváci, i přes snahu obou týmů, neviděli.

         V druhé části hry jsou stále aktivnější hosté. Domácí však pozorně brání a tak se dlouho skóre nemění. Až v 70 minutě vrací domácím vedení Kuklínek, když se nádherně trefil z přímého kopu těsně za hranicí velkého vápna. Vzhledem k vývoji hry dost překvapivé vedení. Toto však Slavkovu dlouho nevydrželo. Za necelé čtyři minuty je u míče opět Martin Tajnai a domácí brankář Kuchynka se jen smutně ohlíží za míčem ve své svatyni. Zápas směřuje k bodové dělbě. Tuto však odmítá hostující Formánek. V 83 minutě posílá Jedovnice do vedení. Slavkov však nechce přijít o body. Nadechuje se k závěrečnému náporu. Ten však eliminuje hostující trenér Šenk, který si na závěr nachystal tři střídání a snaha domácích o vyrovnání, tak ztrácí na údernosti.



Ohlasy k zápasu



SK Jedovnice
Vít Borek ( útočník SK Jedovncie): Do utkání jsme vstoupili špatně a tradičně jsme prohrávali. Naštěstí jsme ještě do poločasu stačili vyrovnat. Vývoj druhé části jsme měli pod kontrolou, ale překvapivě jsme inkasovali z trestného kopu. Zápas jsme však stačili otočit a ve zbytku zápasu vedení uhájit. Upřímně musím říci, že i když jsme v tomto zápase opět otáčeli skóre, tak mnohem více jsme se na to nadřeli s Pačlavicemi.



Sestavy


SK Slavkov u Brna
J. Kuchynka [-] - D. Michálek [-] , Z. Kuklínek [-] , M. Krejčí [-] , O. Půček [-] (73. J. Kopunec [-] ) , Z. Hráček [-] , M. Divácký [-] (84. F. Kučera [-] ) , P. Houšť [-] , M. Láznický [-] , L. Vrána [-] , A. Matyáš [-] (46. O. Strnad [-] )

SK Jedovnice
P. Pešička [-] - B. Formánek [-] (86. M. Galita [-] ) , L. Milko [-] , J. Sedláček [-] (89. M. Gryc [-] ) , V. Pernica [-] , M. Tajnai [-] (90. J. Pešička [-] ) , V. Borek [-] , K. Vintr [-] (71. T. Blatný [-] ) , M. Rybář [-] , J. Galita [-] , M. Bartoš [-]

ŽK: 42. Z. Hráček , 44. M. Láznický , 82. Z. Kuklínek - 58. M. Tajnai , 82. V. Pernica .
Místo: Slavkov. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Weiss Michal - RAUS Milan, SYCHRA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.