Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné domácí představení řídil Tajnai


Branky


0

     Světoví autoři románů si lámou hlavu, jakou zápletku svým čtenářům nabídnout. Hráči v Jedovnicích v tom mají jasno a diváci také. Stačí přijít na jejich zápasy. Alespoň ten s Líšni za to stál. Nechybělo mu vůbec nic. Červená karta, penalta, obrat ve vývoji skóre a hrdina jménem Martin Tajnai. Kdo v Jedovnicích nebyl, může litovat.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

        Zápas se od počátku vyvíjel mimo papírové předpoklady. Domácí jakoby ještě rozebírali taktickou přípravu, nestačili zareagovat na rychlý útok hostů a domácí bek Galita zatáhl za záchrannou brzdu, když podrazil unikajícího hráče. Jelikož to bylo v pokutovém území, byla nařízena nejen penalta, ale Galita viděl kartu barvy rudé a šel se sprchovat. Míč na značku pokutového kopu postavil Bednář a poslal hosty do vedení. Pro domácí velká komplikace, hrát o deseti od úvodu zápasu a prohrávat je skutečně těžké. To se plně ukázalo o několik minut později, kdy se k míči dostal Leasure a podruhé překonal Pešičku v bráně domácích. Jenomže tato branka, jakoby hosty uklidnila a domácí naopak nakopla. Nehleděli na to, že jim chybí muž v poli a do půle srovnali. V 35 minutě se píská penalta i na druhé straně a k míči se staví kapitán Pernica a snižuje na 1:2. To ještě není vše, Běží 42 minuta a poprvé se prosazuje Tajnai a je srovnáno.

 

     

     V druhé části hry vládne na hřišti mužstvo domácích. Zaskočeni hosté nestačí hře oslabeného mužstva a brzy na to dojíždí i brankově.  V 63 minutě se prezentuje krásnou individuální akcí Martin Tajnai a hostující brankář Zigo se s míčem seznamuje až v síti. Dokonalý obrat domácích. Ti hru mají pod kontrolou, ale dobře vědí, že vést o jednu branku je pomíjivé. Drama nedělního odpoledne ukončuje nejlepší hráč zápasu Martin Tajnai. Podruhé se prosazuje individuálně a potřetí rozvlnil síť za zády hostujícího brankáře. Hatrrick v zápase v němž mužstvo hraje celý zápas o deseti je opravdu husarský kousek. Domácí si za bojovnost a nasazení výhru zasloužili.



Sestavy


SK Jedovnice
P. Pešička [-] - L. Milko [-] , M. Rybář [-] , J. Galita [-] , M. Bartoš [-] - M. Gryc [-] (83. M. Galita [-] ) , T. Blatný [-] , J. Sedláček [-] , V. Borek [-] - V. Pernica [-] , M. Tajnai [-] (88. J. Pešička [-] ) -

SK Líšeň C
V. Zigo [-] - P. Kolář [-] (72. D. Snopek [-] ) , J. Pavlovič [-] , L. Vejmělek [-] (85. P. Bajgar [-] ) , M. Valkovič [-] (46. J. Dosoudil [-] ) , P. Leasure [-] , P. Bednář [-] , D. Janderka [-] (77. L. Daněček [-] ) , O. Kubík [-] , P. Kúkol [-] (66. D. Juchelka [-] ) , L. Turek [-]

ŽK: 43. M. Bartoš - 7. J. Pavlovič , 68. P. Bednář . ČK: 4. J. Galita .
Místo: Jedovnice. Počet diváků: 250. Rozhodčí: LENFELD Oldřich - MARTINEC Michal, MAŇOUŠEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.