5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bez Kuropaty to nešlo


Branky


22. D. Keprt , 25. F. Poláček (vl.) , 51. J. Sedlák , 70. D. Keprt , 76. M. Sedlák - 54. D. Cícha
0

     Utkání se hrálo za citelného chladu a silného nárazového větru,který hráčům obou mužstev stěžoval přesnější kombinaci.Domácí byli v tomto ohledu poněkud kreativnější,čímž si dokázali vytvořit dostatek slibných pozic pro vstřelení branky.Hosté v tomto ohledu,i díky absenci svého kanonýra Kuropaty,tak nebezpeční nebyli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Začátek utkání byl vcelku vyrovnaný a vlivem větru i poněkud nesourodý.Naši fotbalisté byli přeci jenom přesnější a ve 22.minutě po rychlé kombinaci do otevřené obrany hostí se dostal sám před golmana Dan Keprt a chladnokrevně kolem něho otevřel brankový účet dnešního utkání.Zanedlouho poté zahrával hostující obránce malou domů tak nešťastně,že přehodil vyběhnutého brankáře a bylo to 2:0.To hosty srazilo do kolen a domácí natolik uklidnilo,že se do pauzy již nic moc nedělo.

    

      Druhý poločas začal aktivitou našich hráčů,což vyústilo ve třetí branku,když hostující hráči po zahrané standartce dopřáli našemu stoperovi Honzovi Sedlákovi hodně prostoru na zpracování míče v pokutovém území a zvýšení domácího náskoku na tříbrankový rozdíl.I když se hostům podařilo vzápětí snížit,byli to domácí,kteří drželi otěže zápasu pevně ve svých rukách a když se jim podařilo vstřelit ještě dvě branky,tak v celku v poklidu dokráčeli k pohodovému vítězství a tím jenom potvrdili nárůst formy v posledních zápasech.

 



Sestavy


SK Sokol Lipovec
O. Sedlák [-] - V. Zouhar [-] , S. Marušák [-] , J. Sedlák [-] , O. Školař [-] (70. V. Šíbl [-] ) - L. Horáček [-] , M. Zouhar [-] (77. V. Vágner [-] ) , J. Koutný [-] , M. Sedlák [-] - F. Musil [-] (66. M. Matuška [-] ) , D. Keprt [-] -

TJ Sokol Podolí
T. Kukleta [-] - M. Aujeský [-] , F. Poláček [-] (70. M. Gulda [-] ) , P. Ptáček [-] , B. Crha [-] - J. Vítek [-] , D. Cícha [-] , P. Knap [-] , R. Semrád [-] (77. D. Liolias [-] ) - P. Poláček [-] , O. Svoboda [-]

ŽK: 44. M. Sedlák , 53. D. Keprt , 57. O. Školař - 65. P. Poláček , 88. P. Ptáček . ČK: 74. P. Poláček .
Místo: Lipovec. Počet diváků: 68. Rozhodčí: Petko Marko - MARINČ Lukáš, HLUBINKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.