Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Medlánek udolaly Lipovec


Branky


0

    Zajímavý duel viděli diváci v Lipovci. Hosté hráli od 10 minuty oslabeni o jednoho hráče a přesto dokázali vést 1:3. Domácí poté stačili srovnat, ale poslední slovo měli Medlánky, když jim vítězství vystřelil výstavní trefou Šudoma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     V rámci 11 kola přijel do Lipovce tým Medlánek. Zápas začal svižně a již ve 4 minutě po přízemním centru z pravé strany se po nedůrazu hostů dostal k míči Sedlák a z 5 metrů zavěsil. Pomoci domácím mohlo i vyloučení Janderky, který v 10 minutě po neodpísknutém zákroku na něj zbytečně bez míče fauloval domácího záložníka a uviděl od rozhodčího červenou kartu. Domácí tedy vedli a navíc je čekala 80 minutová přesilovka. Nicméně Medlánky to nepoložilo, ale právě naopak. I v 10 lidech převzaly otěže hry do svých rukou a během poločasu vstřelili 3 branky. Nejprve se krásně trefil Michal Šudoma z přímého kopu z hranice velkého vápna, kdy vymetl šibenice. Následně po další standardní situaci si domácí obránce dal kuriózní vlastní gól, když přesně mířenou hlavičkou překonal svého gólmana. Aby toho nebylo pro domácí málo, tak ve 40 minutě domácí kapitán V. Zouhar místo, aby kopnul míč do autu, poslal malou domů svému brankáři, kterého ale skvěle napadal hostující stoper Jan Krátký (bůhví, kde se tam najednou ocitnul) a domácí brankář napálil míč jen do jeho zad, od kterých míč zapadl do branky soupeře. Medlánky v 10 lidech vedly 1:3. V 43 minutě, ale rozhodčí posoudil souboj hostujícího brankáře s útočníkem jako penaltový. Postavil se k ní Marušák a s velkým štěstím přece jen proměnil a do kabin se šlo za stavu 2:3. 

 

 

 

    Do druhé poločasu vstoupili lépe hosté, kontrolovali hru, drželi míč a domácí nepouštěli do žádné šance. Nicméně přece jen inkasovali a opět to bylo po standardní situaci, kdy se po vyhraném hlavičkovém souboji dostal míč ke Školařovi a ten ho přesně umístil k tyči. V 53 minutě bylo srovnáno! Domácí se ani přes vstřelený gól neprobudili a stále to byli hosté, kteří na hřišti dominovali, nicméně prozatím bez kýženého vstřeleného gólu. Ten přišel po spolupráci dua Dobrovolný, Šudoma, kdy po patičce prvně jmenovaného se výstavní trefou z 20 metrů, opět přesně do šibenice, trefil Šudoma. Hosté opět vedli. Domácí se v podstatě nezmohli na žádný tlak, přesto si vytvořili vyloženou šanci, ale domácí útočník přízemní centr ze strany neumístil do odkryté branky. To bylo ze strany domácích vše a hosté si odvážejí velice cenné 3 body za odbojované utkání. 



Ohlasy k zápasu



FC Medlánky
Michal Janderka: Mé vyloučení paradoxně klukům pomohlo. Ti se semkli a bojovali a nakonec dovedli utkání do vítězného konce.



Sestavy


SK Sokol Lipovec
M. Lahodný [-] (46. J. Koutný [-] ) - V. Zouhar [-] , J. Sedlák [-] , O. Školař [-] , S. Marušák [-] (61. R. Horáček [-] ) - L. Horáček [-] , M. Zouhar [-] - M. Matuška [-] (79. O. Sedlák [-] ) , D. Keprt [-] , F. Musil [-] (83. V. Vágner [-] ) - M. Sedlák [-]

FC Medlánky
M. Kvapil [-] - J. Krátký [-] , M. Šudoma [-] , M. Kabeláč [-] , M. Janderka [-] , M. Viskot [-] , L. Kolev [-] , O. Dvořák [-] , P. Dobrovolný [-] , J. Schotteberger [-] , M. Čermák [-] (81. D. Vaněk [-] )

ŽK: 80. F. Musil - 8. M. Janderka , 25. L. Kolev , 90. J. Schotteberger . ČK: 10. M. Janderka .
Místo: Lipovec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: POLONEC Milan - KOCMAN Jakub, PRUDIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.