Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná záležitost


Branky


13. T. Pavlas , 31. M. Příkrý , 39. P. Loup , 52. V. Ryšavý , 57. V. Ryšavý , 72. M. Hodek - 59. O. Václavek (p.)
0

 Sparta v úvodních dvou zápasech zaváhala a tak na jejím kontě svítí nula. Nováček z Boskovic má o zápas méně, ale také nulu na svém kontě. Oba celky šly do zápasu s cílem bodovat. Body totiž hodně uklidní jejich sebevědomí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Utkání se změnilo v jednozančnou záležitost domácích, kteří nováčkovi soutěže připravili debakl. O svém vítězství rozhodli již v první části hry. Hosté tak poznávají záludnost krajského přeboru a na své první body stále čekají.

          Domácí byli od úvodní minuty jasně lepším týmem. Hráli v tempu a nasazení. Hosty moc ke slovu nepustili. Jejich počáteční aktivitu přetavil v úvodní branku ve 13 minutě Pavlas. I nadále byla herní převaha domácích zřetelná, ale brankově jí vyjádřili až v závěru poločasu, kdy se trefili Příkrý a Loupa a zajistili, tak Spartě pohodlný náskok do další fáze utkání

     Ze začátku druhé půle se vloudila nepřesnost na domácí kopačky a ti již nebyli tak nebezpeční. Naopak hosté několikráte nebezpečně zahrozili, ale do žádné vážnější šance se nedostali. Obrana domácích pracovala dobře.I přes chyb y ve hře domácích to byli právě oni, kdo jako první v druhé části skórovali. V 52 a 57 minutě to byl  dvakrát Ryšavý, který zaokrouhlil skóre na 5:0. Teprve poté se prosadili poprvé a naposledy hosté. V 59 minutě skóroval Václavek z pokutového kopu. Definitivní podobu výsledku dal v 72 minutě domácí Hodek. V závěru zápasu vyvolalo vzrušení jen vyloučení hostující kapitána Horáka za faul.



Ohlasy k zápasu


FC Sparta Brno
Stanislav Lerch (hráč Sparty Brno): Do zápasu jsme šli s tím, že vlítnem na soupeře, vstřelíme rychlou branku a to se nám povedlo, což si myslím, že nám hodně pomohlo do zbytku zápasu. Podle mě jsme byly lepší a zaslouženě vyhráli .Snad nás výhra nakopne a hned ve středu zabodujeme se silným Bzencem..




Sestavy


FC Sparta Brno
M. Stehlík [-] - O. Zavadil [-] , M. Hodek [-] , S. Lerch [-] - J. Hajn [-] (76. L. Kudlička [-] ) , L. Ianosteac [-] , M. Příkrý [-] (82. M. Zacha [-] ) , P. Loup [-] - V. Ryšavý [-] , R. Lakatos [-] - T. Pavlas [-] (54. P. Cigánek [-] )

FC Boskovice - Letovice
K. Švancara [-] - R. Müller [-] , J. Vykoukal [-] , O. Václavek [-] - V. Živný [-] (60. J. Stara [-] ) , T. Minařík [-] , L. Martínek [-] , M. Preč [-] (46. R. Kamený [-] ) , J. Horák [-] (55. A. Přikryl [-] ) - M. Fadrný [-] - L. Fojt [-] (60. J. Pupík [-] )

ŽK: 72. V. Ryšavý , 88. L. Kudlička - 15. L. Martínek , 42. L. Fojt , 80. T. Minařík , 83. O. Václavek . ČK: 87. J. Horák .
Místo: Mariánské nám.3 UT. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - JELÍNEK Lukáš, KUGLER Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.