2:2
(1:0)
51. J. Šíma
85. P. Holomek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodně emoční závěr


Branky


18. T. Čožík , 58. P. Krátký - 51. J. Šíma , 85. P. Holomek (p.)
0

Ivančicím se doma většinou daří a to chtěly potvrdit i v tomto zápase. Jejich soupeř z Bosonoh měl však dobrý vstup do soutěže a tak na horkou ivančickou půdu nejel s cílem prohrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Viděli jsme velice dramatické utkání s vyhrocenou koncovkou. Hostům oproti minulému zápasu chyběli Dostálek a Břežný. Domácí nastoupili téměř v optimální sestavě. Domácí šli do vedení po trefě kanonýra Čožíka v 18 minutě. Hostům se podařilo vyrovnat v 51 minutě kapitánem Šímou. Hosté se z branky radovali pouze sedm minut. V 58 minutě vrátil domácím vedení Krátký. V 84 minutě přišel okamžik, který hodně rozlítil domácí hráče a hlavně jejich trenéra Kovandu. Hostující hráč běžel sám na brankáře Sojku, ten proti němu vyběhl, padl pod nohy a hráč Bosonoh se potácel k zemi. Sudí ukázal na značku pokutového kopu a udělil Sojkovi žlutou kartu. Protestovat šel kapitán Čožík, neboť v souboji byl i míč a dle jeho názoru brankář Sojka míč zasáhl. Nicméně u sudího Nováka nepochodil. Míč si na značku pokutového kopu postavil veterán Holomek a jednoznačně proměnil. Zápas se poté za emočního vypětí dohrál. Po zápase nelenil domácí trenér Kovanda přijít za sudím a říci mu svůj názor na sporný okamžik hodně od plic. Na remíze to však nic nezměnilo.

 



Sestavy


FC Ivančice
J. Sojka [-] - D. Černý [-] (62. M. Štěpanovský [-] ) , J. Pekáč [-] , J. Holý [-] , P. Krátký [-] - T. Táborský [-] , V. Čermák [-] , T. Bittner [-] (72. T. Kleibl [-] ) , O. Jacko [-] - T. Jacko [-] , T. Čožík [-] -

FK SK Bosonohy
T. Jícha [-] - J. Homola [-] , J. Chalupský [-] , M. Krejčí [-] , O. Havlík [-] - R. Havlík [-] , J. Šíma [-] , P. Moučka [-] , J. Machát [-] - T. Fretzer [-] (62. M. Soukop [-] ) , P. Holomek [-] (88. T. Maloň [-] )

ŽK: 50. D. Černý , 72. T. Jacko , 78. J. Holý , 84. J. Sojka , 84. T. Čožík , 86. T. Táborský - 54. J. Chalupský , 78. P. Moučka .
Místo: Ivančice. Počet diváků: 141. Rozhodčí: NOVÁK Pavel - HANÁK Radim, ŠENKÝŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.