2:3
(1:2)
15. J. Mičko
18. J. Mičko (p.)
60. J. Mičko
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V hlavní roli Mičko


Branky


0

     Stoprocentní hosté přijeli do Mutěnic s cílem navázat na předchozí výkony. Domácí naopak v minulém kole zaváhali v Rousínově, ale na domácí půdě nemíní odevzdávat body. V každém případě byl k vidění zajímavý duel celků, které by se měly pohybovat v popředí tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Trenér Mutěnic Zemánek dal poprvé v bráně příležitost Horeckému, do sestavy se vrátil Trávník s Čepilem, jenom na lavičce zůstali R. Benešovský s Varmužou. Hostující trenér Vašíček vsadil na osvědčenou sestavu bez kanonýrka Sehnala, který je stále mimo.

 

     Úvod domácím vyšel. Do tří dobrých šancí se dostal Koštuřík, tu druhou v 5. minutě po akci a tečované přihrávce Trávníka proměnil ve vedoucí branku - 1:0. V 15. minutě zbytečně míč vracel Čepil, Mičko předběhl váhajícího obránce a založil rychlou akci na jejímž konci byla střela Tenory, kterou ještě Horecký konečky prstů vyrazil, ale na nabíhajícího Mička, na jehož náběh nezareagoval Trávník, zívala opuštěná branka - 1:1. O dvě minuty později zaběhl za obranu hráč hostů, Kupčík šel zcela zbytečně do skluzu a přestože možná zasáhl i míč, jinak přesný rozhodčí Urbánek odpískal pokutový kop. Ten s jistotou proměnil Mičko - 1:2. Naděje na vyrovnání blikla domácím hlavně díky nedisciplinovanosti hráčů Ráječka. Ve 22. a 26. minutě předvedl dva ostré zákroky oceněné po právu žlutou kartou Sedlák a musel jít předčasně pod sprchy. Domácí měli stálou územní převahu, ale velké šance se nerodily. Naopak v 33. minutě  mohl po další lehkovážnosti domácí obrany navýšit skóre opět Mičko, ale Horecký tentokrát domácí podržel. To bylo v první části vše podstatné.

 

 

 

      56. minutě Válek posunul míč na agilního Koplíka, ten velmi přesně a prudce vystřelil, brankář Bednář míč vyrazili pouze ke Koštuříkovi, který k radostí domácích fanoušku srovnal podobně jako Mičko v 1. půli - 2:2. Domácí hráči hýřili aktivitou a zdálo se být otázkou několika málo minut, kdy zápas rozhodnou ve svůj prospěch. Opak byl však pravdou. V 60. minutě míč ztratil Trávník, ten se dostal k Mičkovi, který utíkal na posledního hráče Mutěnic Kupčíka. Vyhnul se postupně skluzu dobíhajícího Koplíka, poté i skluzu Kupčíka, ve střele mu nezabránil ani další dobíhající hráč Drápal a přes možná trochu zbytečně vyběhnuvšího Horeckého míč potřetí uklidil do sítě a stanovil tak výsledek FK Mutěnice- SK "Mičko" Ráječko na 2:3. Domácí se totiž přes úpornou snahu a velkou územní převahu, která se stupňovala po dalším vyloučení hostujícího Neděli, jehož úder loktem na Koplíka neunikl pozornosti hlavní rozhodčího, k vyrovnání nedostali. Největší šanci spálil v 75. minutě Koštuřík, který v dobré pozici přestřelil a neujaly se ani hlavičky Trávníka a znovu Koštuříka. Vyrovnat se však domácím do konce zápasu nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


FK Mutěnice
Petr Blaha ( Mutěnice): Hráčům se nedá upřít snaha až do konce, ale bohužel velké individuální chyby jak v Rousínově tak proti Ráječku zabránily možnosti v obou utkáních bodovat.




Sestavy


FK Mutěnice
Z. Horecký [-] - L. Kupčík [-] , M. Vydařilý [-] (62. P. Varmuža [-] ) , L. Trávník [-] - M. Válek [-] , J. Hromek [-] (73. J. Pavelka [-] ) , L. koplík [-] , R. Holešinský [-] , T. Drápal [-] (62. R. Benešovský [-] ) - D. Koštuřík [-] , M. Čepil [-]

SK Olympia Ráječko
J. Bednář [-] - T. Koutný [-] , R. Zeman [-] (63. J. Gryc [-] ) , M. Daněk [-] , J. Maška [-] - M. Vavřík [-] , M. Zouhar [-] (76. J. Horák [-] ) , J. Horáček [-] , J. Sedlák [-] - J. Tenora [-] (46. M. Neděla [-] ) , J. Mičko [-] (89. J. Žůrek [-] )

ŽK: 18. L. Kupčík , 41. L. Trávník , 67. L. koplík - 22. J. Sedlák . ČK: 26. J. Sedlák , 82. M. Neděla .
Místo: Mutěnice. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Urbánek Martin - SMEKAL Roman, GALÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.