R. Chyla 27.
K. Křivánek 85. (vl.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinnost splněna


Branky


27. R. Chyla , 85. K. Křivánek (vl.)
0

  Novosedly přijely do Bystrce s jedním bodem na pažbě a s vidinou neinkasovat podobný brankový příděl jako při minulém výjezdu v Bohunicích. Domácí byli v utkání favoritem. Museli to však potvrdit na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

   Dosta zápas zvládla a připsala si premiérové tři body. Nutno však dodat, že hosté hlavně v druhé části zápasu byli hodně nepříjemným soupeřem.

     Domácí začali tlakem. Do první šance se dostali ve 12 minutě po rohovém kopu, ale nezakončili přesně. To stejné předvedl o chvíli později Košulič z trestného kopu. Následně se dvakráte vyznamenal hostující brankář Šelc, který nejprve ve 21 minutě zlikvidoval Chylův lob a následně i střelu po rohovém kopu domácích. Ve 26 minutě napřáhl ke střele Pšikal a trefil tyč hostující branky. V téže minutě prosloužil Musil míč za obranu na Chylu a ten své sólo proměnil a poslal domácí do vedení. Ve 30 minutě mohli jít domácí do dvojnásobného vedení. Košulič postupoval sám na Šelce, míč si, ale ukopl a hostující obránce míč odkopl do bezpečí. Minutu před koncem krásně vystřelil Pšikal, ale Šelc předvedl parádní zákrok a míč vyrazil.

 

     Do druhého poločasu vstoupili hosté mnohem aktivněji. Zrychlili pohyb a bojovnost. I přesto však přibývaly šance hlavně na straně domácích. V 55 a 60 minutě se ocitl v šancích Košulič, ale nedokázal prostřelit hostujícího brankáře. Novosedly s přibývajícím časem vycítily šanci na vyrovnání. Zvýšili ještě více svoji aktivitu, ale domácí obrana pracovala téměř bezchybně. Jak se už tak stává, tak hosté postupně změnili svoji hru na riziko a to se ji stalo osudným. V 85 minutě poslal cent do vápna hostů Košulič a Křivánek si nešťastně srazil míč do vlastní branky. V závěru jsme ještě viděli po jedné šanci na obou stranách, které však ke změně skóre nevedly.

 



Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
J. Herink [-] - P. Imramovský [-] , M. Urbánek [-] , V. Bárta [-] , A. Smejkal [-] - T. Juříček [-] (70. P. Veleba [-] ) , L. Košulič [-] , J. Pšikal [-] , R. Lízal [-] - P. Musil [-] , R. Chyla [-] (89. T. Závorka [-] )

Sokol Novosedly
M. Šelc [-] - P. Výběra [-] (46. M. Kovář [-] ) , J. Janůfka [-] , A. Svízela [-] (81. T. Novotný [-] ) , P. Šebesta [-] , K. Křivánek [-] - J. Šťastný [-] (63. P. Ligas [-] ) , J. Vaněk [-] , E. Dvořák [-] , P. Němec [-] - J. Spodný [-]

ŽK: 67. M. Urbánek , 87. V. Bárta - 72. P. Němec , 83. M. Marek .
Místo: Obvodová ul.. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Kučera Josef - ŠIŠMA Ondřej, MACH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.