1:1
(1:1)
10. P. Dyrc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuznaný gól stál Velichovky výhru


Branky


4. L. Nožka - 10. P. Dyrc
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2 rychlé branky

V Mezilesí na nás čekalo zajímavé utkání o samé dno tabulky, ve kterém uvítali domácí na svém hřišti trápící se Velichovky. Zima se dala krájet a spíše něž na tričko a trenky to bylo na zimní bundu a čepici. S tím se ale hráči museli smířit a za silného větru se odehrál bojovný zápas. Na branku se nečekalo dlouho, když v 5. minutě se dostali domácí do otevřené obrany hostů a dokázali se dostat do vedení zásluhou Nožky. Srovnáno bylo již po pár minutách hry, kdy míč šel po ose Valášek- Šubrt – Dyrc, když poslední jmenovaný unikal z boku sám na branku a dokázal obstřelit brankáře. Dále už se spíše bojovalo, protože silný vítr nehrál ani jednomu celku do karet. Bylo však vidět pár šancí na jedné i druhé straně, které však kryl jak domácí brankář, tak hostující.

Gól neuznán

Do druhého poločasu se počasí vůbec nezměnilo a to ani výkon obou klubů. Šance snad ani nebyla, až na jednu zásadní situaci, která se stala okolo 70 minuty. Zahrával se přímý kop, ke kterému se postavil Karban. Jeho centr letěl na nabíhající hráče a našel si hlavu Křováka, který prodloužil míč za sebe až do branky. Hlavní rozhodčí ukazuje k půlící čáře na jasný gól, avšak s tím nesouhlasí rozhodčí na lajně a zvedá ofsajdový praporek. Gól je nakonec neuznán a Velichovky tím pádem přišli o výhru, protože do konce zápasu se už více nestalo.

 

 



Sestavy


TJ SOKOL Mezilesí
R. Škoda [-] - A. Škoda [-] (20. M. Hanuš [-] ) , J. Vítek [-] (60. J. Lazorka [-] ) , L. Maixner [-] (75. M. Hůlka [-] ) , L. Nožka [-] , M. Vítek [-] (70. J. Macháček [-] ) , D. Švika [-] , M. Novák [-] , M. Kárník [-] , M. Holý [-] , J. Drašnar [-]

TJ Velichovky
T. Hasník [-] - M. Sodomka [-] , R. Valášek [-] (85. T. Sodomka [-] ) , J. Šubrt [-] , D. Šubrt [-] , M. Novotný [-] , M. Novotný [-] , L. Křovák [-] , P. Dyrc [-] , P. Karban [-] , M. Dočekal [-]

Místo: TJ Sokol MEZILESÍ. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Gieci Jan - PÁLKA Martin, ŠKODA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.