J. Dufek 75.
1:5
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další brankový příděl pro Znojmo


Branky


75. J. Dufek - 17. L. Mlýnek , 28. M. Dulovecz , 32. D. Šmahaj (p.) , 58. V. Matula , 67. R. Dobeš
0

Ve dvou zápasech inkasovali domácí osm branek a tuto nelichotivou bilanci chtěli odčinit s Bzencem. Jenomže ten pokračuje ve výkonech z minulé sezóny a tak to domácí měli hodně a hodně těžké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Domácí trenér Sobotka omlazuje mužstvo a mění herní styl. To nějakou dobu trvá a soupeřů na rozehrání není zrovna moc. V sobotním zápase v Oblekovicích to neměli domácí vůbec jednoduché. Hosté sice přicestovali bez kanonýra Kasaly, ale zcela eliminovali bojovný výkon domácích. Prakticky do poločasu bylo výsledku rozhodnuto.

      Po úvodním oťukávání se trefil v 17 minutě Mlýnek a zdařilou půl hodinku hostů uzavřel druhou brankou Dulovecz. Domácí se nestačili oklepat z druhé rány a inkasovali potřetí. Autorem branky byl o čtyři minuty později Šmahaj. Za půl hodiny nebylo, co řešit.

      Kdo čekal nějaký zvrat v druhé části hry, byl zklamán. Hosté i nadále pokračovali v kvalitním výkonu. Domácím sice nelze upřít snahu, ale herní kvalita byla na straně Bzence. Ten dalšími dvěma zásahy zvýšil skóre na 0:5. Do konce zápasu chybělo ještě skoro dvacet pět minut a s domácími to nevypadalo vůbec dobře. Jenomže hostující stroj se zadrhal a další branku nepřidal. Naopak domácí, alespoň korigovali výsledek brankou Dufka.

 

     Domácí utrpěli další brankový příděl a krčí se u dna tabulky s nelichotivým skórem 3:14. Nový herní styl zatím Znojmu nesedí. Zda je to správná cesta ukáží až další zápasy. Naopak Bzenec jede na vítězné vlně a vypadá, že bude opět vířit vody na čele tabulky.



Sestavy


FK Znojmo
R. Bula [-] - R. Kubošný [-] (84. P. Nemeth [-] ) , J. Honz [-] , T. Ostrý [-] , P. Peřinka [-] , L. Kalina [-] (74. M. Veselý [-] ) , F. Kropáček [-] (55. J. Dufek [-] ) , V. Dušek [-] , M. Samek [-] (65. L. Benda [-] ) , M. Procházka [-] , L. Horák [-]

TJ Slovan Bzenec
D. Zeman [-] - O. Lejsal [-] , M. Dulovecz [-] - L. Mlýnek [-] , P. Horňák [-] , R. Dobeš [-] (90. M. Soukup [-] ) , R. Šifel [-] (85. V. Gerža [-] ) , L. Škodík [-] , D. Šmahaj [-] - V. Matula [-] (89. M. Kůřil [-] ) - T. Zlámal [-]

ŽK: 26. F. Kropáček , 34. R. Kubošný , 50. M. Samek , 53. P. Peřinka , 72. L. Kalina , 90. M. Veselý - 40. L. Škodík .
Místo: Oblekovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRÁL Lukáš - MARTINEC Michal, PROCHÁZKA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.