3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:30

10.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Belkův hattrick zařídil tři body


Branky


0

     Zajímavý zápas byl k vidění v Bosonohách, kam přijela Moravská Slavia. Tato domácí hodně potrápila, ale nakonec odjela domů bez bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Domácí nastoupili do zápasu bez špílmachra Dostálka, hosté naopak s futsalovým reprezentantem Radimem Zárubou. To byly asi nepodstatnější věci, co se jednotlivých sestav týče. Hosté začali aktivněji a brzy se dočkali branky. Aktéři zápasu ani diváci se nestačili ani rozkoukat a už to bylo 0:1, když se trefil Buršík. Chvíli po čtvrthodině hry se trefil domácí Belko a srovnal a tím, zahájil svůj střelecký účet. To bylo z prvé části hry vše.

 

  

       V té druhé byli zase blíže k vítězství hosté. V 61 minutě překonal Jíchu Štourač. Jenomže hosté se z vedené neradovali dlouho. O šest minut později srovnal druhou svojí brankou Belko. Další trefu si nechal domácí střelec na 77 minutu. Nejen, že dostal domácí do vedení, ale tímto gólem jim zajistil i vítězství a domácí neporazitelnost.



Sestavy


FK SK Bosonohy
T. Jícha [-] - D. Břežný [-] , J. Homola [-] , M. Krejčí [-] , O. Havlík [-] , J. Chalupský [-] - J. Machát [-] , P. Moučka [-] , J. Šíma [-] - M. Fretzer [-] (68. P. Kulík [-] ) , I. Belko [-] (89. P. Holomek [-] )

SK Moravská Slavia Brno
J. Dvořák [-] - M. Motyčka [-] (68. L. Černý [-] ) , R. Vlček [-] , M. Kršák [-] , T. Veselovský [-] - P. Svoboda [-] , T. Buršík [-] (58. V. Logara [-] ) , M. Handl [-] , R. Záruba [-] - J. Veselý [-] , J. Štourač [-]

ŽK: 27. D. Břežný , 50. I. Belko , 65. J. Šíma , 90. P. Kulík - 36. T. Buršík .
Místo: Hoštická. Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOSIČKA Libor - ZAPLATILOVÁ Jana, MARTINEC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.