3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2015 17:30

14.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastenec dělil body


Branky


28. V. Řezáč (p.) , 65. L. Zelníček , 81. J. Svoboda - 22. A. Svízela , 55. A. Svízela , 90. J. Svoboda (vl.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Středeční vložené kolo přivedlo do Moravského Krumlova celek Sokola Novosedly, kterému se letos zatím příliš nedaří. První poločas však byl ze strany domácích velmi vlažný. Hosté působili lepším dojmem, domácí přehrávali a po zásluze šli do vedení brankou Svízeli ve 22 minutě. Tato branka domácí probrala a záhy vyrovnali. Netrvalo ani šest minut, když vyrovnal Řezáč, který proměnil penaltu, kterou rozhodčí nařídil po spolupráci s asistentem a za kterou se hosté hodně zlobili.

 

    Ve druhém poločase domácí ožili a byli nebezpečnější. Několikráte se dostali do dobrých brankových pozic, ale nedokázali je proměnit. V 55 minutě se dostal do šance Svízela a podruhé v zápase prostřelil Bognera. Opakoval se však scénář z první části hry a domácí rychle srovnali. V 65 minutě se trefil hlavou Zelníček. V 69 minutě vyloučil sudí domácího Vošmery . Domácí i deseti nic nevzdali a v 81 minutě šli poprvé v zápase do vedení, když se trefil Svoboda, jehož ránu hostující brankář neudržel. Stejný hráč však v poslední minutě v tísni hlavičkoval do vlastní sítě, takže po závěrečném hvizdu se body dělily.



Sestavy


FC Moravský Krumlov
M. Bogner [-] - D. Vošmera [-] , J. Svoboda [-] , P. Klodner [-] , J. Matějka [-] - L. Zelníček [-] , T. Březina [-] (72. J. Jursa [-] ) , P. Machotka [-] , F. Kolegár [-] (75. J. Beran [-] ) - V. Řezáč [-] (86. L. Adamík [-] ) , M. Kabelka [-]

Sokol Novosedly
M. Šelc [-] - J. Janůfka [-] , A. Svízela [-] , K. Křivánek [-] , M. Němeček [-] - J. Vaněk [-] , J. Šťastný [-] , R. Foltýn [-] , P. Němec [-] - J. Spodný [-] (90. M. Marek [-] ) , M. Kovář [-] (46. E. Dvořák [-] )

ŽK: 46. D. Vošmera - 28. R. Foltýn , 67. E. Dvořák , 80. K. Křivánek , 90. A. Svízela . ČK: 69. D. Vošmera .
Místo: Moravský Krumlov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: MARTINEC Michal - LENFELD Oldřich, KNECHT Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.