2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou střelců


Branky


9. P. Macek , 54. P. Macek - 6. O. Renner , 20. O. Renner , 47. O. Renner
0

Utkání, v němž se proti sobě postavily rezervní týmy Domácí Třemešné a hostů z Vrchlabí, slibovalo atraktivní podívanou a spoustu branek. Tyto prognózy se nakonec potvrdily!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se od prvních minut stalo soubojem dvou mužů. Domácího Macka a hostujícího Rennera. Právě tito muži na sebe vzali střeleckou zodpovědnost svých týmů a přetahovali se o body a vsřelené branky do slova od začátku do konce!

Hrubka v úvodu určila ráz utkání

Rozhodčí sotva pískl do píšťalky a hosté už zvedali ruce nad hlavu. Přesněji ve 4. minutě se domácí celek dopustil hrubé chyby v obraně a toho pohotově dokázal využít hostující hráč utkání Ondřej Renner. Jenže radost horalům vydržela sotva 5. minut a bylo srovnáno. Po hezké kombinaci mazácky zakončoval Macek a odstartoval tím střelecký souboj s hostujícím Rennerem. Ten si totiž vyrovnání nenechal líbit a ve 20. minutě nádherně trefil z přímého volného kopu. Třemešná se snažila hrát fotbalově a proti favoritovi rozhodně nepropadla. Jenže několik dalších šancí na obou stranách skončilo neúspěchem a tak se do kabin šlo za stavu, který dával do druhé půle větší naděje hostům, tedy 1:2. 

Drama až do konce

Druhé dějství odstartovalo úplně stejně jako to první. Neuběhlo ani 5. minut a hostující Renner sbírá z hrací plochy čepice. Nádherně si naběhl na centr z křídelního prostoru a hlavou dokonal hattrick. Vrchlabí hrálo kombinačně, snažilo se držet balon na svích kopačkách, ale domácí nesložili zbraně a bojovali i za npřízdnivého stavu. A neslo to své ovoce. 25. minut před koncem totiž po krásné individuální akci snížil kdo jiný než Macek a rázem bylo vše znovu otevřené. Šance začaly přibývat na obou stranách, ale branka, která by definitivně utkáí zlomila už nepřišla ani na jedné straně a tak všechny body odjíždějí zaslouženě do hor. 



Ohlasy k zápasu


Naši kluci proti favoritovi herně rozhodně nepropadli. Nutno však dodat, že si fotbalovější Vrchlabí odváží body spravedlivě.
V nelehkém utkání jsme splnili roli favorita



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná B
L. Zlatník [-] (46. J. Jákl [-] ) - M. Bednář [-] (18. L. Kulhánek [-] ) , P. Ježek [-] , A. Forman [-] , D. Wagenknecht [-] - J. Jákl [-] , T. Otradovský [-] , A. Žižka [-] , P. Macek [-] (62. J. Polák [-] ) - J. Schneider [-] (72. J. Kött [-] ) , M. Jákl [-]

FC Vrchlabí B
P. Blažek [-] - M. Sedláček [-] , P. Žďárský [-] , O. Renner [-] , K. Jech [-] , V. Janda [-] , D. Bürger [-] , L. Hawel [-] , P. Horák [-] , J. Zajíc [-] , P. Vondráček [-] (70. D. Votoček [-] )

ŽK: 80. J. Polák - 56. P. Horák .
Místo: B.Třemešná. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Seidel Miroslav - ZÁRUBA Josef (N), JÁKL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.