D. Rešl 70.
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelecká Lhota poprvé v sezoně ztratila body, Deštnému podlehla 1:3


Branky


70. D. Rešl - 28. D. Fidler , 71. J. Koza , 90. P. Srubjan
0

Deštné porazilo ve šlágru 5. kola okresního přeboru Kosteleckou Lhotu 3:1.  Domácí přišli na domácí půdě o čtyřzápasovou sérii neporazitelnosti, Deštné si díky výhře vylepšilo postavení v průběžné tabulce soutěže

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabení hosté se v první půli dostali do vedení

 Přestože hráči Deštného vstoupili do utkání v oslabené sestavě, kterou zdecimovala zranění, byli v prvním poločase lepším týmem. Hostující jedenáctka těžila především z dobré hry v zadních řadách a zdařilé kombinace. Její snahu korunoval první brankou zápasu ve 28. minutě Daniel Fidler. Závěr první půle už žádný úspěšný střelecký pokus nepřinesl a do kabin tak odcházeli spokojenější hosté. 

Domácím se podařilo vyrovnat, poté však dvakrát inkasovali

 Ve druhém dějství se hosté snažili těsné vedení udržet. Kostelecká Lhota se na soupeře o přestávce dobře připravila a byla aktivnější než v úvodní části utkání. Zásluhou zlepšené hry si domácí dokázali vytvořil několik slibných brankových příležitostí. Z jedné z nich padla i vyrovnávací branka, již v 70. minutě vstřelil David Rešl. Hosté však reagovali však velmi rychle zareagovali a hned o minutu později se díky trefě Jiřího Kozy znovu dostali do vedení. Následným útočným výpadům ze strany domácích se hostující mužstvo ubránilo, i když jeho hráči třikrát vykopávali míč z prázdné brány. Po sérii neproměněných šancí lhoteckých fotbalistů naopak sami znovu udeřili, když v 90. minutě dokonal prohru domácích Pavel Srubjan. 



Ohlasy k zápasu


Kostelecká Lhota
Roman Svatoš: Deštné přijelo bránit a de facto ze tří šancí dalo tři góly. Lhota se po hrůzostrašném výkonu v prvním poločase o sto procent zlepšila, ale soupeř si výsledek, místy až díky zákeřné obraně, pohlídal.

FK Deštné v O.h.
Daniel Fidler: Do utkání jsme vstoupili s menším počtem hráčů, jelikož náš tým oslabila marodka. Neměli jsme ani nikoho na střídání. V prvním poločase se nám oproti předchozím utkáním konečně dařila kombinace. Držení míče bylo většinou na naší straně, z toho jsme vytěžili i první branku. V druhé půli byl aktivnější soupeř, který dokázal vyrovnat. Nakonec jsme přidali po pěkné kombinaci další branku a v 90. minutě své vítězství zpečetili ještě jedním gólem.



Sestavy


Kostelecká Lhota
P. Hejčl [-] - P. Bažo [-] (85. J. Filip [-] ) , D. Faltys [-] , M. Andrýs [-] , L. Andrle [-] (85. O. Plocek [-] ) - D. Rešl [-] , M. Faltys [-] , M. Bulavcsjak [-] - J. Pápay [-] , R. Svatoš [-] , P. Jakubec [-]

FK Deštné v O.h.
P. Cejnar [-] - D. Fidler [-] , P. Novák [-] , J. Vítek [-] , Z. Lanta [-] , J. Kánský [-] , R. Kubíček [-] - P. Drapák [-] , P. Srubjan [-] , J. Koza [-] - L. Macháček [-]

ŽK: 10. P. Bažo - 15. J. Koza , 20. J. Vítek , 68. P. Drapák , 68. P. Novák .
Místo: Kostelecká Lhota. Počet diváků: 57. Rozhodčí: Nedvídek Miroslav - FEICHTINGER Jindřich, NOSEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.