1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 13:30

1.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Železnice vyhrála v Sobotce a vyhoupla se na čelo soutěže


Branky


53. J. Nývlt - 7. L. Vik , 80. T. Čapek
0

Rozhodla branka Tomáše Čapka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká vedoucí branka Železnice

Šlágr tohoto kola byl k vidění v Sobotce, kde vedoucí celek domácích hostil v duelu rezerv třetí Železnici. Favoritem utkání byli Sobotečtí, ale do samotného utkání lépe vstoupili hráči Železnice, kteří v sedmé minutě využili chyby v domácí obraně a Lukáš Vik vsítil vedoucí branku svého týmu. Sobotka pak dostala možnost vyrovnat z nařízeného pokutového kopu, ale ten neproměnila. V prvním dějství žádná další branka nepadla. 

Rozhodnutí padlo deset minut před koncem

Vyrovnat skóre se podařilo domácím až ve druhém dějství, když se v 53. minutě prosadil Jiří Nývlt. Rozhodnutí duelu předních týmů okresní soutěže přišlo pět minut před koncem utkání, když už se zdálo, že dojde na penaltovou loterii. Hosté udeřili v 80. minutě z protiútoku, úspěšným střelcem byl teprve šestnáctiletý Tomáš Čapek, který tak rozhodl o třech bodech pro Železnici B, které znamenaly posun na průběžné první místo tabulky. 



Sestavy


SK Sobotka B
T. Pavlíček [-] - M. Topič [-] (63. P. Zahradník [-] ) , P. Procházka [-] (75. J. Ort [-] ) , D. Mikulecký [-] (28. J. Kavalír [-] ) , J. Nývlt [-] , L. Halbych [-] , T. Baster [-] (81. F. Stoklasa [-] ) , P. Chrpa [-] , J. Dušek [-] , M. Žďánský [-] , M. Prokorát [-]

TJ Sokol Železnice B
J. Vrabec [-] - T. Rejmont [-] , I. Janda [-] , K. Ziegelheim [-] - O. Drahoňovský [-] , D. Ivan [-] (56. T. Čapek [-] ) , J. Nožička [-] , R. Břeský [-] - M. Daniš [-] (74. O. Daniš [-] ) , L. Vik [-] , M. Pfeifer [-] -

ŽK: 23. J. Vrabec , 80. O. Drahoňovský .
Místo: Sobotka. Počet diváků: 43. Rozhodčí: Pikeš Roman - MAJDL Josef (N), MÍKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.