Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

2.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krutý výsledek pro Železnici, když prohrála v Nové Pace 5:1


Branky


0

V posledním podzimním zápase se na stadionu v Nové Pace představilo aktuálně čtvrté mužstvo tabulky tým TJ Sokol Železnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas a vítězství 3:1 pro lídra z Nové Paky.

V dnešním utkání byl favorit jasný a byla jím domácí Nová Paka. Už od začátku utkání bylo jasné, kdo převezme otěže zápasu. Hned z kraje utkání domácí rozehrávali rohový kop, ale to od nich bylo na 15. minut vše, co předvedli. Aktivní hosté je do šancí nepouštěli a rychlý přístup nedovolil domácímu týmu rozvinout kombinaci, ba naopak, ležérnost domácí obrany jim nabízela možnost ohrožení Jurčovy branky. To vše až do 15. minuty utkání, od té chvíle se začali prosazovat domácí hráči. Hosté přerušili první povedenou domácí kombinaci faulem a k trestnému kopu na rohu velkého vápna se postavil Bažík. Jeho centr přesně našel hlavu Jisla a domácí tým šel do vedení 1:0. Ještě veseleji pro domácí bylo hned o minutu později. Domácí tým obral hosty po rozehrávce o míč, za obranu si zaběhl Bažík a jeho nezištná přihrávka na z druhé vlny nabíhajícího Krejčího skončila podruhé v brance hostí 2:0. Hosté se ovšem nevzdali a dál dělali problémy domácí obraně. Ve 26. minutě po ztrátě míče domácích na středu hřiště hostující hráč nikým neatakován doběhl na hranici velkého vápna a jeho střela skončila za zády domácího Jurča 2:1. V této části utkání se hrál celkem otevřený fotbal, hosté své šance neproměnili a tak v 35. minutě se prosadili Bažíkem, který zvýšil stav utkání na 3:1. A za tohoto stavu se šlo na poločasovou přestávku.

Vedoucí tým tabulky si v klidu dokráčel pro další tři body.

Nová Paka byla po prvním poločase vcelku spokojená, naopak SOKOL musel nad svým výkonem v obranné fázi hodně popřemýšlet, aby měli šanci vůbec zkorigovat výsledek utkání. To se jim ale bohužel moc nezdařilo a soupeři tři body darovali. Druhé dějství již tak atraktivní fotbal neukázalo, hosté poctivě bránili, přesto si domácí vytvořili dost brankových příležitostí. Avšak jejich proměňování se domácím nedařilo. Výjimkou byla 65. minuta, kdy se podél postraní čáry rozeběhl Jisl, jeho přízemní centr Wojcik na penaltě minul, ovšem dobíhající Krejčí míč nasměroval počtvrté za záda hostujícího brankaře. A za dalších pět minut si s Bažíkem na hranici velkého vápna narazil míč Machát, zaběhl s ním do velkého vápna a křižnou střelou popáté rozvlnil síť za zády hostujícího brankaře. Zaslouženě si tři body připsali domácí hráči, kteří si upevnili první místo v tabulce po půlce sezóny. Nová Paka naplňuje roli favorita a je největším aspirantem postupu o soutěž výše, tedy do 1. B třídy. Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita. Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování.

 



Ohlasy k zápasu


1. FK Nová Paka
Bažík Marcel (trenér Nové Paky): Poslední zápas jsme zvládli a zaslouženě vyhráli. Pravdou je, že hosté zejména v prvním poločase dělali naší obraně trochu problémy, ale své šance neproměnili, zatím co my jejich chyby potrestali. Chtěl bych klukům za trenéry poděkovat za povedenou první část sezony.

TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel (jednatel Železnice): Průběh utkání ovlivnilo opět naše zbrklé řešení gólových situací na začátku. Poté, co jsme kolem 20.minuty v průběhu dvou minut dostali dva hloupé góly, nás opět dostala do zápasu branka Crhy, ale v závěru poločasu domácí znovu potrestali chyby v obranné fázi. První půle byla i přesto poměrně vyrovnaná – domácí byli fotbalovější, naši kluci si to zase docela poctivě odmakali, a tak nebyl důvod nevěřit, že se s výsledkem po přestávce ještě nedá něco udělat. Jenže obrázek byl stejný – my jsme neproměnili nic a Paka trestala chyby. Pokud jsme po celý podzim naši obranu chválili, tentokrát musíme konstatovat, že hrála hrozně. To byl průchoďák. Je ale fakt, že ani hráči vepředu jí to tentokrát moc neusnadnili. Vítězství lídra je zasloužené, ale výsledek je pro nás hodně krutý.



Sestavy


1. FK Nová Paka
M. Jurčo [-] - J. Bláha [-] , J. Vrbka [-] (80. T. Ulrich [-] ) , P. Machát [-] - J. Lenfeld [-] , L. Jisl [-] (70. J. Honců [-] ) , T. Fišar [-] , O. Krejčí [-] - D. Wojcik [-] , M. Bažík [-] (74. J. Dlabola [-] ) , L. Brádle [-] (70. R. Malý [-] )

TJ Sokol Železnice
J. Čistecký [-] - M. Kahún [-] (72. O. Drahoňovský [-] ) , M. Karban [-] , T. Jerie [-] , M. Daniš [-] - D. Barták [-] , M. Beránek [-] , J. Bartoš [-] (69. Š. Kracík [-] ) , J. Zachoval [-] (76. J. Daniš [-] ) - P. Crha [-] , J. Mestický [-] (62. V. Nosek [-] )

ŽK: 85. V. Nosek .
Hráči zápasu: M. Bažík , O. Krejčí - P. Crha .
Místo: Nová Paka. Počet diváků: 122. Rozhodčí: Šamko Vladislav - Vitvar Martin, Dunda Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.