Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíčeves doma prohrála vysokým rozdílem s Novou Pakou, vítězství 1:6 zařídil čtyřmi góly Wojcik Dan


Branky


76. L. Novotný - 13. D. Wojcik , 38. D. Wojcik , 65. D. Wojcik , 77. R. Malý , 85. D. Wojcik , 90. L. Brádle
0

Trenér Bezucha  zápas na lavičce Milíčevse neabsolvoval, když před zápasem rezignoval na svůj post trenéra. Milíčeves schytala debakl 1:6 na domácím hřišti. O vítězství bylo rozhodnuto již v poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl dvěma brankami Dan Wojcik z Nové Paky a stanovil skóre na 0:2 v poločase

První zápas sezóny měl byl důležitým vstupem především pro trenéra Bezuchu na lavičce Milíčevse. Ten se ale na lavičce neobjevil, protože před zápasem rezignoval na post trenéra. Po vyrovnané úvodní dvacetiminutovce se utkání zlomilo ve prospěch hostů, když dvě branky vstřelil hráč Nové Paky Wojcik D. Oba góly vstřelil po hrubých chybách v obranné fázi domácích v 13. a 36. minutě. To ještě domácí netušili, že si pro ně novopacký sniper připravil další dva zásahy, ale to bychom předbíhali. Po vstřelené brance na 0:2 v 36. minutě zápas do konce poločasu již mnoho šancí nenabídl a tak týmy odcházely do kabin za nepříznivého stavu pro domácí, když na tabuli svítilo skóre 0:2 pro tým z Nové Paky.

V druhém poločase pokračoval rozklad obranné hry Milíčevse, když další dvě branky vstřelil Wojcik

Ve druhé půli asi nezabrala domluva v kabině domácích, protože hra měla stejný obraz jako v prvním poločase. Hosté si v druhé půli vítězství pojistili dalšími čtyřmi brankami do sítě domácích. Branky hostů padly po pěkných akcích v 65., 77., 85. a v 90. minutě. Ve druhém poločase se již zápas jen dohrával a záleželo jen na tom, jaké bude konečné skóre. Za domácí korigoval stav v 76. minutě Novotný Lukáš (zvaný Chobot), který vsítil alespoň čestnou branku domácích. V dnešním zápase se prosadil především Wojcik Dan, který zaznamenal celkem čtyři branky do sítě domácích. Hráčům Milíčevse tedy premiéra na  na domácím hřišti hrubě nevydařila a v příštím zápase se budou muset snažit napravit dojem z prvního zápasu.



Ohlasy k zápasu


FC VTJ Milíčeves
Berný: Dnešní zápas se nikomu nevydařil. Do příštího zápasu musíme zlepšit úplně vše.




Sestavy


FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - J. Roman [-] , L. Novotný [-] , J. Bursa [-] , P. Špicar [-] - J. Březský [-] , L. Valtera [-] , J. Roman ml. [-] , M. Roman [-] (84. R. Adamec [-] ) - J. Rejha [-] (61. V. Havelka [-] ) , J. Čapek [-] (70. P. Doležal [-] )

1. FK Nová Paka
J. Vrbka [-] - J. Bláha [-] , M. Skořepa [-] , M. Sochor [-] (65. R. Malý [-] ) , J. Dlabola [-] - J. Lenfeld [-] , O. Krejčí [-] (80. M. Bažík [-] ) , L. Jisl [-] , J. Honců [-] - L. Brádle [-] , D. Wojcik [-] (85. J. Richter [-] )

ŽK: 42. P. Špicar , 67. M. Roman , 82. J. Roman ml. - 55. O. Krejčí .
Hráči zápasu: D. Wojcik .
Místo: Milíčeves. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.