Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice hráčů Kopidlna B, kteří prohráli ve Žlunicích nevídaným výsledkem 9:0


Branky


2. J. Calta , 14. P. Calta , 23. P. Calta , 28. J. Calta , 30. T. Szamko , 52. J. Calta , 58. T. Szamko , 66. P. Jančák , 80. M. Fiala
0

Na vysokém vítězství se podíle Calta Jan třemi brankami, po dvou gólech vstřelil Calta Petr a Szamko Tomáš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O zápase bylo rozhodnuto již v poločase, který skončil 5:0.

V dnešním utkání se dala očekávat vyrovnaná hra. Domácí nováček, ale doma nechce body rozdávat a už vůbec ne hráčům Kopidlna B. Již v druhé minutě se měnilo skóre zápasu, když se prosadil Calta Jan, který ještě netušil, že v zápase přidá ještě další dvě branky - 1:0. V 12. minutě byl stav již 2:0, když branku vstřelil Calta Petr. V 23. minutě byli hosté na ručník, protože opět Calta Petr zvýšil na 3:0 a bylo po zápase, jelikož na hřišti existoval jen jeden tým a to tým domácích Žlunic, který si s hosty hrál jako kočka s myší. V 28. minutě vstřelil svoji druhou branku Calta Jan a zvýšil na hrozivých 4:0 v neprospěch záložního týmu z Kopidlna. Aby toho nebylo málo, tak domácí do poločasu vstřelili ještě jednu branku, kterou vsítil v 30. minutě Szamko Tomáš - 5:0. Do konce poločasu branku už nepadla a tak hosté odcházeli do kabin se skloněnou hlavou a hrozivým skóre 5:0. Když by to bylo možné, tak by jistě zápas ukončili v poločase a odjeli domů.

Druhý poločas byl jen otázkou skóre, které se zastavilo na 9:0 pro domácí tým.

Ve velmi dobré náladě vcházeli domácí hráči na pažit za stavu 5:0. Hosté si nakonec stanovili úkol, aby dostali v druhém poločasu co nejméně gólu a vyvarovali se potupného výsledku. V 52. minutě zkompletoval hattrick Calta Jan a hosté v tu chvíli dostávali tenisového kanára - 6:0. V 58. minutě střílí svoji druhou branku Szamko Tomáš a je to 7:0. V 66. minutě zvyšuje svým gólem Jančák Petr na 8:0 a účet zápasu zakončuje Fiala Martin v 80. minutě - 9:0. Jediným pozitivem pro hosty je fakt, že se vyhnuli potupné desítce. Bohužel pro ně, nevstřelili ani pro ně jeden symbolický gól, který by skóre zápasu upravil. Domácí byli celý zápas lepším týmem. Dařilo se jim téměř vše, na co sáhli. Vynikali především v kombinaci a v efektivitě při zakončení. Jak uvedl domácí vedoucí: ,,hosté mohou být rádi, že to skončilo jen 9:0.´´ Pro domácí zasloužené vítězství a pro hosty zápas, který už nikdy nebudou chtít zažít. V dnešním zápase hrálo prim příjmení Calta, které se do zápisu zapsalo celkem 5x. 



Ohlasy k zápasu


TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej: Vycházela nám kombinační hra, na kterou nestačili hosté adekvátně reagovat, byli jsme dříve u balonu a velmi často chodili hráči sami na brankáře. Hráči Kopidlna můžou být rádi že zápas skončil jen 9:0.

FK Kopidlno B
Janda Petr (trenér Kopidlna B): Na tento zápas bychom chtěli rychle zapomenout, ale neodpustím si kritiku na naše hráče, kteří předvedli hrozný výkon.



Sestavy


TJ Třešňový květ Žlunice
J. Smutný [-] - Z. Myška [-] (46. O. Šádek [-] ) , L. Novotný [-] , P. Calta [-] , M. Fiala [-] - T. Szamko [-] (77. D. Horák [-] ) , J. Roman [-] (60. P. Jančák [-] ) , J. Kroupa [-] , T. Pižl [-] (69. D. Bílek [-] ) - O. Sys [-] , J. Calta [-]

FK Kopidlno B
P. Brodský [-] - J. Janáček [-] , J. Komárek [-] , P. Klaban [-] , M. Kateřiňák [-] - D. Medlík [-] (46. L. Strnad [-] ) , J. Brožíček [-] , T. Vodička [-] , R. Dorď [-] - M. Šafařík [-] , V. Kazda [-]

Hráči zápasu: P. Calta , J. Calta .
Místo: Žlunice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Erlebach Jiří - Šotek Jan, Mokošín Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.