Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Série zranění hráčů Černilova poznamenala zápas


0

 Šestý Černilov hostil sedmé Libčany. Byl to ovšem souboj týmů, které měly ke konci sezony nejlepší formu. Dalo se tak očekávat dramatické utkání se spoustou branek. Vše se potvrdilo, jen škoda těch zranění… Po tomto zápase si oba týmy své pozice v tabulce prohodily.

 

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v páté minutě houkala sanitka

Do zápasu vstoupil lépe hostující tým a už ve druhé minutě se ujal vedení brankou Zahradníka. V páté minutě došlo k ošklivému, nezaviněnému střetu dvou hráčů a domácí Halva to odnesl zlomeninou obou kostí nad kotníkem. Tímto bych mu chtěl za celou redakci fotbalu u nás, popřát brzký návrat na fotbalové trávníky. Černilovu se podařilo vyrovnat v 17.minutě po pěkné kombinaci, na jejímž konci byl Benák. V 30.minutě využil chyby v obraně domácích hostující Mokrý a opět poslal svůj tým do vedení. V 38.minutě musel střídat pro zranění druhý černilovský hráč Jelen. Hosté do konce poločasu nastřelili ještě břevno Voltrovi brány, který také dohrál poločas se zraněním, a bylo jasné, že musí vystřídat.

V druhém poločase Libčany navýšily náskok

 

Do druhého poločasu nastoupil Černilov s hráčem v bráně a s odhodláním vyrovnat stav zápasu. Jenomže jejich plány vzaly brzy za své, když se po deseti odehraných minutách trefil hostující Kotrč a zvýšil na 1:3. Domácím se podařilo zápas zdramatizovat v 70.minutě. Na rohový kop číhal na zadní tyči Obzina a nikým neatakovaný překonal gólmana Soukupa. Hosté byli ovšem v tomto zápase lepším týmem a v následujících minutách se to naplno prokázalo. Čtvrt hodiny před koncem vstřelil svou druhou branku Zahradník a rozdíl byl opět dvoubrankový. Skóre zápasu uzavřel svou třetí brankou opět Zahradník, když v 85.minutě rozvlnil síť za zády domácího gólmana. Hosté tak nakonec vyhráli 2:5 a jejich vítězství bylo naprosto zasloužené. Ale musíme říct, že jim k tomu hodně napomohlo zranění tří klíčových hráčů domácího mužstva.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov B
Spolupracovník redakce Martin Šmied: Béčku se nepovedlo navázat na několika zápasovou bodovou šňůru a co hůř, už v 5 minutě za stavu 0:1 utrpěl při souboji s protihráčem zlomeninu obou kostí nad kotníkem Láďa Halva… Libčany B vyhráli zaslouženě. Po podzimu jsme předposlední.




Sestavy


FK Černilov B
L. Voltr [-] (45. M. Holeček [-] ) - M. Šmied [-] , J. Havlas [-] , M. Voltr [-] , J. Dolejší [-] - T. Obzina [-] , P. Benák [-] , A. Bouchal [-] , L. Halva [-] (5. J. Nápravník [-] ) - L. Kundrt [-] (45. V. Hlaváč [-] ) , P. Jelen [-] (38. F. Dědek [-] ) -

SK Libčany B
J. Soukup [-] - J. Kotrč [-] , A. Barcic [-] , M. Zahradník [-] , D. Řehounek [-] , T. Novák [-] , J. Mokrý [-] , J. Fejgl [-] , M. Mejstřík [-] , M. Kroupa [-] , M. Horáček [-]

Hráči zápasu: P. Benák - M. Kroupa , M. Zahradník .
Místo: Černilov. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šmolka Milan - TUREK Pavel (N), ČERVENKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.