Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Záloha Vysoké nad Labem zaslouženě zdolala Probluz a stíhá vedoucí rezervu Kratonoh. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převaha a zasloužené vedení

Domácí fotbalisté nastoupili do zápasu v silné sestavě a na jejich výkonu to bylo znát. V dresu B mužstva Vysoké nad Labem se v základní sestavě objevili tři hráči, kteří den předtím od úvodních minut nastoupili do domácího utkání krajského přeboru proti nováčkovi soutěže z Kostelce nad Orlicí (2:0). Domácí tým si po prvním poločase vybudoval dvougólový náskok, vstřelil tři branky. Za hosty se trefil L. Brixí.   

Potvrzení výsledku

Druhé dějství pokračovalo v podobném duchu. Domácí mužstvo mělo utkání pod kontrolou a v dalším průběhu střetnutí přidalo ještě dvě branky. V dresu Probluzi korigoval skóre opět velmi dobře hrající L. Brixí. Utkání tedy nakonec skončilo zaslouženou výhrou Vysoké nad Labem B v poměru 5:2. Střelecky se na jasném vítězství podíleli v domácím dresu Jílek, Homolka, Pražák, Starý a stoper Ptáček, která má mimo jiné bohaté zkušenosti z divize C.  



Sestavy


FK Vysoká nad Labem B
M. Pavliš [-] - P. Filipek [-] , P. Kafka [-] , P. Lunda [-] , O. Vicany [-] - M. Ptáček [-] , T. Feistel [-] (61. J. Zákravský [-] ) , D. Starý [-] , V. Pražák [-] - J. Homolka [-] (82. A. Hladík [-] ) , V. Jílek [-]

AFK Probluz
L. Brambora [-] - J. Hrdlička [-] , R. Neumann [-] , M. Brambora [-] (74. V. Herel [-] ) , M. Brixí [-] - F. Neumann [-] (66. J. Telinger [-] ) , Š. Macháň [-] , P. Prostředník [-] , J. Karlík [-] - J. Pražák [-] , L. Brixí [-]

ŽK: 89. V. Jílek .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šmolka Milan - PÁRA Pavel, ZAPLETAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.