1:3
(1:1)
45. P. Kafka
58. D. Ende (vl.)
82. M. Ptáček
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


32. J. Mukařovský - 45. P. Kafka , 58. D. Ende (vl.) , 82. M. Ptáček
0

Rezerva Vysoké nad Labem předvedla nevídaný obrat! V deseti hráčích otočila utkání na hřišti zálohy hradecké Slavie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozehráli utkání velice slibně

Zajímavý duel se odehrál na hřišti hradecké Slavie, kam přicestovala dosud neporažená rezerva Vysoké nad Labem. První poločas se pro domácí vyvíjel velice slibně a ve třicáté minutě poslal Slavii do vedení střelec Mukařovský. Hosté, kteří za dva předchozí zápasy nastříleli deset branek, se tentokrát nemohli brankově prosadit a ve 45. minutě navíc přišla vážná komplikace. Po druhé žluté kartě byl totiž vyloučen záložník Jílek a hosté tak byli odsouzeni odehrát celý druhý poločas v deseti hráčích. V tuto chvíli se mohlo zdát, že mají domácí cestu za třemi body zcela otevřenou. Jenomže opak byl pravdou! Rezerva Vysoké nad Labem se semkla a ještě v téže minutě vyrovnala, úspěšným střelcem byl Petr Kafka. 

Nevídaný obrat ve druhém dějství

Kdo si myslel, že inkasovaná branka domácí nabudí a ti svého oslabeného soupeře přehrají, ten se mýlil. Pro domácí bylo totiž pár minut po začátku druhé půle ještě hůře. V 58. minutě totiž přišla vlastní branka samotného strážce slavistické svatyně Endeho a hosté tak rázem vedli 2:1. Domácí se pak z nepříznivého vývoje nedokázali dostatečně oklepat a soupeř osm minut před koncem utkání přidal pojišťovací třetí branku, o kterou se postaral zkušený stoper A mužstva Martin Ptáček. Hosté tak v tomto duelu předvedli skvělý obrat a oslabeni o jednoho hráče dokázali třemi brankami zápas zvrátit ve svůj prospěch. Díky cenné výhře 3:1 se tak udrželi na samotném čele tabulky přeboru.    



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
D. Ende [-] - M. Klicnar [-] , V. Šimůnek [-] (54. D. Šauer [-] ) , T. Ibrmajer [-] - J. Hajcman [-] , J. Špaček [-] - J. Mukařovský [-] - D. Bartoš [-] (83. T. Vyšehrad [-] ) , L. Kopp [-] , M. Jaroš [-] , D. Mitana [-]

FK Vysoká nad Labem B
M. Pavliš [-] - P. Filipek [-] , O. Vicany [-] , M. Ptáček [-] , P. Kafka [-] (80. J. Černík [-] ) - J. Šrámek [-] (46. P. Lunda [-] ) , V. Jílek [-] , V. Pražák [-] , D. Starý [-] - J. Homolka [-] , J. Zákravský [-] (75. A. Hladík [-] )

ŽK: 45. J. Hajcman , 61. D. Šauer , 80. D. Ende , 83. M. Klicnar - 5. V. Jílek , 65. P. Lunda , 85. A. Hladík . ČK: 45. V. Jílek .
Místo: Slavia HK. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - NOVÁK Vilém, SKYBA Zenoviy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.