Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0

Probluz přichystala Kosičkám první porážku v sezoně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na brzkou branku hostů odpověděli hosté krátce před poločasovým hvizdem

Dosud stoprocentní Kosičky cestovaly v dalším kole na hřišti Probluzi a v případě bodového zisku se mohly udržet na špici celé soutěže. Celé utkání se hrálo ve vysokém tempu. Úvod střetnutí vyšel hostům a již v sedmé minutě je poslal do vedení Martin Stránský. Domácí tým dokázal vyrovnat čtyři minuty před koncem prvního poločasu, úspěšným střelcem byl Jan Pražák - 1:1. 

Kosičky srazil dovršeným hattrickem Pražák

Druhé dějství probíhalo v podobném duchu. V 57. minutě šly Kosičky podruhé v utkání do vedení, úspěšným střelcem byl Jan Žaloudek. Domácí ovšem dokázali bleskurychle zareagovat, což byl možná klíčový moment utkání. O minutu později totiž vyrovnal Lukáš Brixí. Poslední dvacetiminutovka poté patřila velmi dobře hrajícímu Pražákovi, který nejprve v 72. minutě přidal svůj druhý přesný zásah v utkání a v 86. minutě dokonce završil hattrick. Probluz tak sebrala hostům první body v novém ročníku soutěže a v tabulce poskočila na šestou pozici. 



Sestavy


AFK Probluz
L. Brambora [-] - P. Kolakovský [-] , M. Dresler [-] , M. Brixí [-] , R. Neumann [-] - Š. Macháň [-] , F. Neumann [-] (51. M. Hrdlička [-] ) , P. Prostředník [-] , J. Karlík [-] (83. M. Brambora [-] ) - L. Brixí [-] , J. Pražák [-]

TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - V. Beneš [-] , T. Bambas [-] (46. T. Koóš [-] ) , P. Tér [-] - M. Stránský [-] , A. Zich [-] , R. Vilimský [-] , D. Bouška [-] , J. Mráz [-] , M. Stránský [-] - J. Žaloudek [-] -

ŽK: 88. P. Prostředník .
Místo: Probluz. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koza Vladimír - SKYBA Zenoviy, PODHAJSKÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.