Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0

Stěžery vybojovaly v kvalitním utkání cenné tři body v Kratonohách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalová bitva

Na hřišti Kratonoh bylo v rámci dalšího kola k vidění utkání mužstev z čela tabulky. Hosté ze Stěžer v zápase před početnou diváckou kulisou brzy vedli 1:0, když se již ve čtvrté minutě trefil Petr Hantsch. Ambiciózní tým domácích, jenž byl posílen o hráče A mužstva, vyrovnal ve 21. Minutě brankou nejlepšího střelce krajského přeboru Jiřího Kořínka. Zápas se postupně proměnil ve velkou bitvu. Na 2:1 pro hosty upravil díky úspěšně proměněnému pokutovému kopu Jiří Gabriel. Když už se zdálo, že budou hosté odcházet do kabin na poločasovou přestávku s jednobrankovým náskokem, udeřili domácí. Z posledního útoku prvního dějství totiž Kratonohy zakončovaly střelou z hranice pokutového území, hostující brankář měl zakrytý a míč skončil v síti – 2:2. 

Výborný výkon Stěžer a cenné vítězství

Po změně stran se hrál fotbal, který se musel přítomným divákům líbit. Hosté praktikovali velmi bojovnou hru, která se jim vyplatila. Domácí se dostali do vedení hned v 50. Minutě, kdy míč po střele Lukáše Veverky změnil svůj směr a gólman ve svatyni hostů neměl šanci zasáhnout – 3:2. Po hodině hry přišel na hřiště v dresu Stěžer za ovací domácího publika kratonožský odchovanec Roman Štěpánek. Od té doby existoval na hřišti již pouze jeden tým, a to Stěžery, které postupně překlopily stav zápasu ve svůj prospěch. Nejprve srovnal Samšeňák, jenž využil toho, že k němu propadl míč po rohovém kopu. Čtvrtý gol přidal v 81. Minutě Radim Faltus, který doklepl míč po křídelní akci Hantčíka. Tečku za zápasem udělal Samšeňák, který vstřelil svůj druhý gól v utkání, tentokrát hlavou. Domácí fotbalisté nedokázali i přes posílení dosáhnout na bodový zisk. Stěžery se taky díky vítězství 5:3 posunuly na druhé místo tabulky. Pochvalu v dresu Stěžer zaslouží zejména mladí obránci Jiří Ducháček a Michal Archleb, kteří dokázali až na jednu výjimku uhlídat nejlepšího kanonýra krajského přeboru Jiřího Kořínka. 



Sestavy


FK Kratonohy B
J. Mačí [-] - J. Štěpánek [-] , J. Kořínek [-] , L. Bůžek [-] (71. M. Vítek [-] ) , F. Josef [-] (84. L. Vejr [-] ) , L. Veverka [-] , M. Kotek [-] , K. Jakubec [-] , M. Šikl [-] (11. M. Pozler [-] ) , D. Hrůša [-] (63. J. Sadílek [-] ) , P. Vyleťal [-]

TJ Sokol Stěžery
M. Samšeňák [-] - J. Samšeňák [-] , M. Hanousek [-] , M. Archleb [-] , J. Ducháček [-] - J. Vácha [-] (63. R. Štěpánek [-] ) , T. Tušic [-] , P. Hantsch [-] , J. Gabriel [-] - R. Faltus [-] (90. M. Tluka [-] ) , J. Mokrejš [-]

ŽK: 61. D. Hrůša , 75. J. Kořínek - 60. R. Faltus , 65. J. Samšeňák , 71. J. Vácha .
Místo: Kratonohy. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Liebisch Osvald - ŠMOLKA Milan, VAVŘINA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.