Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Kosičky výhrou potvrdily výsadní postavení v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha domácích

Tým Kosiček přivítal v dalším mistrovském kole rezervu Slavie Hradec Králové a cíl byl jasný - výhrou potvrdit postavení na špici tabulky celé soutěže. Od počátku utkání měli domácí mírnou převahu, kterou korunovali ve 12. minutě úvodní brankou Žaloudka. A o šest minut bylo z pohledku domácích ještě veseleji, když dvoubrankový náskok pro své barvy zajistil Stránský. Hosté ale dokázali na nepříznivě se vyvíjející stav rychle zareagovat. Ve 20. minutě totiž snížil Havrda. Do konce prvního poločasu již ani jedno z mužstev síť v brance soupeře nerozvlnilo, a tak vedli domácí před druhou pětačtyřicetiminutovkou 2:1.   

Uklidnění zařídil Dašek

Ve druhém poločase Kosičky prokázaly svoji kvalitu a dvěma brankami v rozmezí jedenácti minut definitivně rozhodly o svém vítězství. Nejprve se v 58. minutě trefil Dašek a v 69. minutě vstřelil čtvrtou branku Tér. Kosičky tak mají díky výhře 4:1 na kontě již patnáct bodů a vedou tabulku.  

Podrobnosti přineseme.



Sestavy


TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - P. Tér [-] , L. Havlín [-] - T. Koóš [-] , D. Bouška [-] (87. J. Pražák [-] ) , J. Mráz [-] (34. R. Vilimský [-] ) , M. Stránský [-] (83. V. Beneš [-] ) , M. Stránský [-] , A. Zich [-] - M. Dašek [-] , J. Žaloudek [-] -

FC Slavia Hradec Králové B
D. Ende [-] - V. Šimůnek [-] (46. J. Linhart [-] ) , M. Klicnar [-] , D. Bartoš [-] (46. M. Mottl [-] ) , R. Čejchan [-] - D. Šauer [-] , T. Erber [-] , T. Kašpar [-] (46. J. Hajcman [-] ) , J. Havrda [-] - D. Mitana [-] (85. J. Valenta [-] ) , J. Mukařovský [-] -

ŽK: 82. J. Žaloudek - 65. J. Linhart , 65. M. Klicnar .
Místo: Kosičky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vlachý Michal - ČÁSTKA Vlastimil, ŠEBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.