1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Myštěves otočila duel v Probluzi a po nepovedeném úvodu soutěže stoupá tabulkou.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Probluz se i přes problémy se sestavou herně vyrovnala těžkému soupeři

Fotbalisté Probluzi nastoupili do utkání s Myštěvsí pouze o deseti hráčích. Pro hosty ovšem byly úvodní minuty velice těžké. Domácí se totiž dokázali i přes své oslabení dostat bleskově do vedení. Hned ve třetí minutě se do sítě soupeře trefil Lukáš Provazník. S přibávajícími minutami se však hosté dokázali dostat do zápasu a vyrovnat se jim podařilo o dvanáct minut později, úspěšným střelcem byl útočník Jan Havlena. Krátce po vyrovnávací brance Myštěvsi domácí doplnili svůj tým o chybějícího hráče a zbytek utkání již dohráli v tradičním počtu. To už měli ovšem hosté utkání pod kontrolou a až na menší chyby v obranné fázi drželi míč na svých kopačkách. Probluz se dostávala do útočné fáze především z brejků. Hostí si v utkání vypracovali řadu brankových příležitostí, ale bez gólového vyjádření. Nejdůležitější momenty utkání přišly v závěru prvního poločasu. Ve 42. minutě se dostal k odraženému míči V. Brett a poslal svůj tým do vedení 2:1. O dvě minuty později bylo pro hosty ještě veseleji, druhou trefu v utkání totiž zaznamenal J. Havlena a do kabin tak Myštěves odcházela s dvoubrankovým vedením. 

Bezbrankové druhé dějství

Po změně stran hosté hru uklidnili a kontrolovali další vývoj střetnutí. Ve zbytku druhého dějství se již nic výrazného neudálo. Největším momentem druhé pětačtyřicetiminutovky byl neproměněný pokutový kop Filipa Havleny, který s touto možností naložil velmi špatně a přestřelil branku. Gól tedy ve druhém poločase již nepadl a Myštěves si svůj dvougólový náskok pohlídala až do samého závěru zápasu. Velký podíl na konečném výsledku měl také brankář Myštěvsi Půlpán, který svůj tým podržel, když zlikvidoval dvě stoprocentní šance domácích hráčů. Po rozpačitém úvodu soutěže tak Myštěvsi patří po vítězství 3:1 se dvanácti body prozatímní šestá příčka tabulky.   



Sestavy


AFK Probluz
L. Brambora [-] - M. Brambora [-] , P. Kolakovský [-] , R. Neumann [-] (46. Z. Podsadlo [-] ) - M. Hrdlička [-] , P. Prostředník [-] , V. Kaplan [-] - J. Pražák [-] , L. Brixí [-] , J. Telinger [-] - L. Provazník [-]

TJ Sokol Myštěves
L. Půlpán [-] - F. Havlena [-] , L. Šenk [-] (73. A. Valenta [-] ) , A. Čížek [-] , P. Čapek [-] - O. Lekeš [-] , M. Linhart [-] , V. Brett [-] , P. Hladík [-] - J. Havlena [-] , M. Demeter [-]

ŽK: 61. V. Kaplan , 75. M. Brambora - 31. P. Čapek .
Místo: Probluz. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Krejska Roman - ŠEBA Jaroslav, LUDVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.