0:1
(0:0)
65. T. Feistel (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


65. T. Feistel (p.)
0

Rezerva Vysoké nad Labem zvítězila v Červeněvsi. Rozhodl pokutový kop Feistela.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový stav

Domácí fotbalisté Červeněvsi nastoupili k utkání s rezervou Vysoké nad Labem s cílem bodovat a v utkání měli mírnou územní převahu. Ani jedno mužstvo však v prvním dějství branku vstřelit nedokázalo a do kabin se tedy odcházelo za stavu 0:0.

Rozhodl pokutový kop hostů

Ve druhém dějství se pokračovalo v podobném duchu, domácí měli mírnou převahu, ale ta ke gólovému vyjádření nevedla. Rozhodnutí celého utkání přišlo v 65. minutě, kdy byl nařízen pokutový kop pro hosty. K jeho exekuci se postavil Tomáš Feistel a poslal svůj tým do vedení, které později znamenalo tříbodový zisk za nejtěsnější vítězství 1:0. Vysoká nad Labem B tak v tabulce přeskočila nováčka z Dobřenic a figuruje na třetím místě aktuální tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Smidary-Červeněves
Martin Hloucal, trenér Červeněvsi: "Chtěli jsme navázat na bodový zisk z Kunčic a na domácím hřišti ukázat, že fotbal hrát umíme. Soupeř byl svojí kvalitou přijatelný, a tak jsme pomýšleli, či spíše plánovali domácí výhru. Naše sestava byla celkem optimální. Od první minuty to byl vyrovnaný, málo pohledný fotbal plný nepřesností, a tak bylo jasné, že příliš branek nepadne. Soupeř naši obranu moc nezaměstnal, ale ani my nemáme v současné době ofenzivní fázi ve formě. Celé utkaní tak rozhodla penalta. Po vedoucím gólu hostů hrál náš tým zhruba 35 min. v početní převaze, ale nedokázal této výhody využít. Ztratili jsme nejen tři body, ale po dlouhé době i domácí neporazitelnost."




Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves
J. Říha [-] - F. Kmínek [-] (77. V. Čihák [-] ) , D. Šefara [-] (46. L. Drobný [-] ) , M. Malý [-] (77. J. Fichtner [-] ) , J. Michálek [-] , T. Vrabec [-] , P. Remsa [-] , A. Král [-] , J. Sedláček [-] , J. Trejbal [-] , M. Král [-]

FK Vysoká nad Labem B
K. Menšl [-] - J. Černík [-] , O. Vicany [-] , P. Filipek [-] , P. Lunda [-] - M. Olšák [-] , T. Novotný [-] , T. Feistel [-] , D. Starý [-] - A. Hladík [-] , J. Zákravský [-]

Místo: Červeněves. Počet diváků: 63. Rozhodčí: Částka Vlastimil - KONHEFR Vlastislav, KOZA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.