2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


60. J. Srpek , 72. J. Srpek - 64. D. Starý
0

Rezerva Kunčic zdolala zálohu Vysoké nad Labem a opustila poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha domácích ke gólu nevedla

Rezervu Kunčic čekal v dalším mistrovském kole velice těžký úkol. Na domácím hřišti totiž přivítala zálohu Vysoké nad Labem a vzhledem k postavení tabulce domácí potřebovali nutně bodovat. Kunčice měly v utkání mírnou převahu, kterou ovšem v prvním dějství nedokázali vyjádřit brankově.  

Aktivní Srpek dvěma brankami zajistil Kunčicím tři body

Co se nepodařilo domácím v poločase prvním, to zúročili ve druhém dějství utkání. První branka přišla v 60. minutě, postaral se o ní Jiří Srpek. Kunčice se ovšem z vedení dlouho neradovaly, na 1:1 totiž o čtyři minuty později vyrovnal hostující David Starý. O rozhodující branku duelu se pak postaral aktivní Srpek, který svou druhou brankou vrátil svému týmu vedení. To vydrželo domácím fotbalistům až do závěrečného hvizdu rozhodčího Kozy, a tak si Kunčice připsaly veledůležité tři body, díky nimž opustily na úkor Dohalic poslední příčku tabulky. 



Sestavy


SK Bystřian Kunčice B
O. Vítek [-] - P. Klimt [-] , D. Šolc [-] , J. Srpek [-] , D. Hrubý [-] (46. R. Kašprišin [-] ) - R. Feko [-] (90. K. Kvasnička [-] ) , R. Novák [-] , J. Laštovička [-] , J. Charvát [-] (55. P. Pechar [-] ) - P. Koza [-] , J. Mrázek [-]

FK Vysoká nad Labem B
M. Pavliš [-] - J. Píša [-] , P. Filipek [-] , O. Vicany [-] (46. V. Jílek [-] ) , P. Lunda [-] - J. Zákravský [-] , M. Olšák [-] , T. Feistel [-] , D. Starý [-] - T. Novotný [-] , A. Hladík [-] (46. V. Pražák [-] ) -

ŽK: 41. A. Hladík , 84. P. Lunda , 86. M. Olšák .
Místo: Kunčice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koza Vladimír - NOVÁK Vilém, ČÁSTKA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.