3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohalice porazily rezervu Vysoké


Branky


0

Hosté z Vysoké přijeli vyloženě s B mužstvem, protože jejich A mužstvo hrálo rovněž zápas. Tato skutečnost ovlivnila začátek zápasu, když se hrál opatrný fotbal a první poločas, i přes šance domácích skončil bez branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dohalice vychytal hostující brankář

První poločas začal v pozvolném tempu. Oba z týmy se nehnaly do útoku, nechtěly udělat v defenzivě chybu a tak se hrálo převážně od vápna k vápnu. Domácí Sokol poté přidal na obrátkách a snažil se dostat před branku centrovanými balony, většinou ovšem našly hostující obránce z Vysoké. Změnit bezbrankové skoré mohl domácí kapitán Kulhánek, jenže ve dvou šancích tváří v tvář nezvolil správné zakončení a hostující brankář Zákravský zasáhl. Poté mohla jít do vedení Vysoká. Série rohových kopů vyvrcholila vyhrocenou situací ve vápně, domácí brankář Lukáš Finke rozezlen protestoval proti výrokům sudího. Vysloužil si jen žlutou a nepřímý volný kop proti své bráně. Hosté s touto velkou možností naložili prachbídně a šlo se tedy do kabin za bezbrankového stavu.

Zasloužené branky Dohalic

Do druhého poločasu vstoupili domácí hráči aktivněji a po zásluze šli v 51. minutě. Pavel Zapadlo dostal míč za obranu na pravé křídlo a pod brankářem vstřelil úvodní branku utkání – 1:0. Hráči Vysoké se snažili překvapit domácí rychlými brejky, se kterými si domácí obrana v poklidu poradila, jenže ani oni si v útočné fázi nedokázali gólově poradit. Zlom nastal v 76. minutě. Karel Miškář chytře rozehrál na Michala Dvořáka, který na dvakrát prostřelil gólmana – 2:0. Z další čtyři minuty to bylo už  3:0. Po výborně zahraném rohovém kopu se dostal k hlavičce Kulhánek a tentokrát se už nemýlil. Závěr se dohrával s jasným vítězstvím Dohalic a jako bonus přidaly i čisté konto.



Sestavy


TJ Sokol Dohalice
L. Finke [-] - J. Petřík [-] (46. K. Miškař [-] ) , P. Pišl [-] (85. M. Lindr [-] ) , M. Krátký [-] , J. Taichman [-] - D. Juran [-] , K. Kulhánek [-] , M. Gazdík [-] (64. M. Dvořák [-] ) , M. Gazdík [-] - L. Lindr [-] , P. Zapadlo [-] (80. A. Podubecký [-] )

FK Vysoká nad Labem B
J. Zákravský [-] - M. Hrůša [-] , M. Novák [-] , J. Šíma [-] , M. Hovorka [-] - M. Olšák [-] , T. Feistel [-] , P. Filipek [-] , J. Šrámek [-] - A. Hladík [-] , T. Novotný [-]

ŽK: 27. L. Lindr , 33. L. Finke , 40. J. Taichman - 25. T. Feistel , 30. M. Novák .
Místo: Dohalice. Počet diváků: 69. Rozhodčí: Liebisch Osvald - ČÁSTKA Vlastimil, DOUBRAVA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.