Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosičky podlehly Probluzi


0

Jedenáctá Probluz zajížděla na půdu vedoucího celku tabulky s vědomím, že soupeře umí porazit. Na podzim svého soka porazila 4:2, proto měly i Kosičky o motivaci více. I přes herní převahu nedokázaly ubránit útoky hostů a ztratily důležité body v boji o čelo. Naopak Probluz si připsala velmi cenné body do tabulky a bude se jim nyní lépe dýchat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové rohy hostů

Jak je u Kosiček zvykem, padalo hodně branek a na tu první se nečekalo dlouho. Probluz zahrávala ve 3. minutě rohový kop kroucený přímo do branky, což překvapilo domácího brankáře, míč se odrazil od zadní tyč zpět do hřiště k volnému Janu Kloučkovi, který ho dorazil do prázdné brány – 0:1. Odpověď vedoucího celku na sebe nenechala dlouho čekat. V 6. minutě našel Zich svým centrem Jana Žaloudka a ten se hlavou nemýlil – 1:1. Po pouhých dvou minutách se stav znovu měnil. Probluz opět zahrávala roh, míč si našel špatně hlídaný Martin Brixí a znovu poslal svůj tým do vedení – 1:2. Poté Kosičky začaly přehrávat svého soupeře. Ale kamenem úrazu byla jejich koncovka, když svoje šance nedokázali postupně proměnit Martin Stránský, Zich, Žaloudek ani Havlín. Další šance ve 35. minutě již znamenala vyrovnání. Kohout z poza vápna poslal přesnou přihrávku mezi obránce na nabíhajícího Michala Donáta, jenž se zkušeně prosadil – 2:2. Domácí mohli ještě do poločasu převrátit vedení na svou stranu. Martin Stránský běžel sám na branku, brankáři udělal kličku, jenže o míč ho obral vracející se obránce Probluze.

Převaha domácích k ničemu

Po přestávce vzaly opratě zápasu znovu Kosičky. Probluz byla doslova zatlačena ve svém vápně, z čehož plynula série několika rohů za sebou, která stav zápasu nezměnila. Hosté pozorně bránili výsledek a nepouštěli domácí do šancí. Když už se do šance dostal Havlín, mířil vedle. A tak se o slovo přihlásila Probluz. Útok, v 70. minutě, po pravé straně hřiště vyřešil hostující záložník centrem přes celé vápno, volej útočníka gólman vyrazil, míč si našel Patrik Kolakovský a svým prvním dotekem v zápasem doklepl míč do brány – 2:3. Špatný scénář Kosičky řešily klasicky – vysunutím Milana Stránského vpřed. Jenže tento tah se domácím vymstil. Hostující Šimon Macháň v 76. minutě pláchl obraně a pohodlně zvýšil na 2:4. Kosičky se o to více vrhly do útoku. Z toho vyústilo pouze snížení v 81. minutě, když se k odraženému míči dostal Alexandr Zich a prostřelil vše co mu stálo v cestě do sítě – 3:4. Na více už se domácí nezmohli a tak si Probluz odvezla překvapivé 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kosičky
Milan Stránský - hráč: Konečně jsme se představili doma, a i když nám počasí moc nepřálo, chtěli jsme bezpodmínečně vyhrát. To se nám po trapném výkonu nepodařilo a přišla další naprosto zbytečná ztráta. Chybělo nám úplně vše, bojovnost, nasazení, chuť, střelecká potence a trochu i toho štěstíčka. Neumíme hrát do plných, a když dostaneme góla, celý se totálně sesypeme. Vypadá to, jak když je to půlce jedno, jestli chceme postoupit nebo, někteří jsou zase až moc „posraný“ a ti, kteří by to měli vzít na sebe, to na sebe neberou. Příští týden jedeme na hřiště Slavistické rezervy, a jestli chceme pomýšlet na nějaký bodový zisk, musí to být úplně jiný tým. Uvidíme, jak se s tím popasujeme.




Sestavy


TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - P. Tér [-] , L. Havlín [-] (70. V. Beneš [-] ) , M. Stránský [-] - M. Stránský [-] , A. Zich [-] , D. Bouška [-] , J. Mráz [-] , M. Donát [-] (86. J. Pražák [-] ) - J. Žaloudek [-] , M. Kohout [-] -

AFK Probluz
L. Brambora [-] - M. Brixí [-] , J. Klouček [-] - J. Hrdlička [-] , Š. Macháň [-] (90. F. Kolovratník [-] ) , M. Hrdlička [-] (66. P. Kolakovský [-] ) , J. Karlík [-] , O. Liebisch [-] (61. M. Brambora [-] ) , J. Pečenka [-] , F. Neumann [-] - L. Brixí [-] (88. R. Neumann [-] )

ŽK: 85. L. Brixí .
Místo: Kosičky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmolka Milan - ŘÍHA Luboš, VANČURA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.