Červeněves získala důležité body ve Vysoké


Branky


0

Hostující tým z Červeněvsi podal bojovný výkon, kterým si zajistil tři body a posun v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoká bez šancí

Červeněves zajížděla na jejich neoblíbenou půdo do Vysoké. Minulou sezonu odsud odjížděla s výpraskem 7:0. Hosté začali bojovným výkonem, to domácí evidentně zaskočilo a vůbec se nemohli dostat do hry. Červeněves byla lepším a také nebezpečnějším týmem. V 19. minutě se hosté dožadovali pokutového kopu, když se na zemi po srážce objevil Michal Král, rozhodčí nechal dál plynout hru. K volnému míči se dostal hostující Remsa a mířil do prázdné brány, jenže trefil jedinou překážku, ležícího spoluhráče Krále. Po chybě obrany Vysoké se dostal do šance Fichtner, jenže tváří v tvář ani nadvakrát nedokázal překonat Karla Menšla v domácí brance. Vysoká se nemohla srovnat s hrou soupeře a za první poločas se dostala pouze k jediné střele, která mířila vedle. Domácí hráči mohli tedy být rádi, že v prvním poločase nedostali žádnou branku a drželi remízový stav.

Jediný gól stačil k výhře

Z kabin ovšem přišla úplně jiná mužstva, především domácím pomohla přestávková rozmluva. Vytvořili si tlak, nespouštěli soupeře na svou polovinu. Jenže hosté nadále pozorně bránili a nepouštěli rezervu Vysoké do vyložených šancí. To už se začala na domácí kopačky vkrádat nervozita. Domácí hráči se snažili, to se jim nedalo upřít, jenže jejich nepřesnosti jim zhatily spousty šancí. A přišel velký trest, když rychlý brejk skvěle vyřešili hosté z Červeněvsi. Hostující kapitán Aleš Král poslal průnikovou přihrávkou, do samostatného úniku se dostal Josef Trejbal. Zkušený útočník si s touto situací věděl rady, udělal brankáři kličku a pohodlně posla svůj tým do vedení. Do konce utkání si již žádný z týmů nevytvořil šanci. Jediné co bylo k vidění, byl vyhecovaný závěr. Červeněves se mohla radost z druhého tříbodového zisku za sebou a posunuli se na 10. místo.

 

Novinak našeho webu:

Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný - Úroveň zápasu, Rozhodčího, Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Smidary-Červeněves
Hloucal Martin - trenér: Tři body z venku jsou vždy cenné a dnes bez obdržené branky. Co dodat, asi takto si představuji boj o body. Nechybělo nám nasazení, bojovnost, fotbalovost a ke všemu dodržená taktika od každého hráče. Dovolím si říct, že jsme měli utkání, až na desetiminutovku ve druhém poločase pod kontrolou. Pochvala a díky patří hráčům B-týmu, kteří dokázali spolehlivě zalepit díry v sestavě. Závěrem přání, ať tým pokračuje v těchto výkonech.



Místo: Vysoká. Rozhodčí: Kincl Václav - DANĚK Lukáš, ČÁSTKA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.