Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká si zastřílela s Kunčicema


Branky


0

Kunčice začali jen v deseti hráčích, což ovlivnilo průběh poločasu, následně i zápasu. Otázkou bylo, kolik gólů domácí ještě dají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kunčice v deseti

Do Vysoké přijel již tradičně s obtížemi složený B tým Kunčic. Zápas hosté dokonce zahájili v deseti hráčích a až v průběhu prvního poločasu naskočil jedenáctý hráč. I to napomohlo jednoznačnému průběhu prvního poločasu. Již v 9. minutě se po hezké akci ve středu hřiště dostal na vápně k míči Josef Homolka a propálil Lukáše Kvasničku v brance hostů – 1:0. V 20. minutě se po faulu pískala penalta, ke které se postavil střelec první branky Homolka a s nabídnutou šancí si poradil – 2:0. Ihned za další dvě minuty se radovali domácí znovu. Domácí záložník zatáhl míč ze strany podél brankové čáry do vápna, nahrál pod sebe na hranici velkého vápna a Tomáš Novotný zvýšil na 3:0. V následující části prvního poločasu se osmělili i hosté, jenže Tomáš Zákravský trefil pouze tyč domácí branky. Tak si slovo vzali zase hráči Vysoké. Tři minuty před koncem prvního poločasu se po totožné akci, jako u třetí branky, znovu radoval Tomáš Novotný – 4:0.

Sedm kulí jako vSarajevu

Hráči Kunčic se nechtěli podepsat pod další debakl, proto do druhého poločasu vstoupili se snahou již neinkasovat. To se jim ale povedlo jen šest minut. Centr ze strany hřiště propadl až na roh malého vápna, kde si s ním věděl rady domácí kapitán Jan Píša a pohodlně rozvlnil síť popáté – 5:0. V 66. minutě to bylo již o gólů šest. K penaltě se postavil druhý z rodu Homolků - Jiří a také proměnil – 6:0. Za další čtyři minuty si domácí připsali další zářez na jejich pažbě. Aleš Hladíš dostal na vápně dostatek času, přesně zacílil a s pomocí tyče znovu překonal brankáře – 7:0. Tím se gólový účet zápasu uzavřel, protože hostující Tomáš Zákravský znovu mířil jen do tyče.



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem B
Josef Homolka - hráč: Kunčice přijely do Vysoký v 10-ti lidech a jedenáctý hráč naskočil až v průběhu prvního poločasu, čehož jsme brzy využili. Po našich dvou rychlých gólech se hrál fotbal spíše ve středu hřiště. Ve druhém poločasu hráli hosté odevzdaně a tak bylo otázkou, kolik dokážeme dát gólů.




Sestavy


FK Vysoká nad Labem B
L. Drábek [-] - T. Novotný [-] , J. Homolka [-] (46. J. Homolka [-] ) , J. Píša [-] (60. J. Šrámek [-] ) , M. Olšák [-] , M. Novák [-] , P. Kulhánek [-] , M. Hovorka [-] , J. Šíma [-] , T. Feistel [-] , P. Filipek [-]

SK Bystřian Kunčice B
L. Kvasnička [-] - D. Šolc [-] , D. Hrubý [-] , J. Pechar [-] , F. Kubišta [-] - R. Feko [-] , R. Vlášek [-] , R. Kašprišin [-] - J. Meliš [-] , T. Zákravský [-] , O. Vítek [-]

ŽK: 60. M. Olšák - 19. F. Kubišta , 60. R. Kašprišin , 63. D. Šolc .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pára Pavel - KOZA Vladimír, KOZA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.