Kratonohám stačil jeden gól k vítězství


Branky


68. M. Nun
0

Červeněves i přes bojovný výkon podlehla Kratonohám po ojedinělé chybě v obraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez výraznějších šancí

K utkání do Červeněvsi přijela rezerva Kratonoh s touhou znovu se postupnými krůčky přibližovat více a více čelu tabulky. Domácí posíleni o vědomí, že se jim podařilo výrazněji oddálit od sestupových příček, nechtěli dát svou kůži zadarmo. Do utkání vstoupili aktivněji a již v 5. minutě se rýsovala velká šance. Aleš Král krásně uvolnil svého bratra Michala, jenž se ocitl zcela sám před brankářem hostí Mačím, který výborně šanci zlikvidoval. Hostující Kratonohy v následujících minutách měli míč více na svých kopačkách, ale žádnou výraznou šanci si nevytvořily. Nedokázali také využít velké množství standartních situací, ze kterých často hrozí a dávají góly. Protože ani domácí nedokázali vytvořit ani jednu správně vyřešenou finální přihrávku, odehrával se boj spíše ve středu hřiště a dalo se předpokládat, že jediná branka může rozhodnout.

Zkušený Nun rozhodl

Druhý poločas probíhal prakticky ve stejné režii, jako ten první. Kratonohy si zahrávaly, obránci si tak dlouho nahrávali, až je domácí Trejbal obral o míč. Na nic nečekal a mazal přímo nabránu, jenže jeho střela slabší nohou skončila mimo brankové zařízení. V 68. minutě se domácí obrana dopustila jedné z mála chyb, ale stala se chybou osudnou. Obránce Červeněvsi zaskočil odskok míče, ten propadl skrze něho a míče se zmocnil hostující Martin Nun. Ten se svými zkušenostmi dobře věděl, co s ním. Z otočky zamířil přesně k tyči a poslal svůj tým do vedení 0:1. Domácí hráči se nechtěli spokojit s prohrou o gól a v samém závěru mohli vyrovnat. Adam Hillebrand možná ukázal svou nezkušenost, když místo gólové přihrávky na své tři neobsazené spoluhráče ve vápně zvolil střelu z těžkého úhlu a síť sice rozvlnil, ale jen tu boční. Sršni tedy získali důležité body po ne úplně přesvědčivém výkonu, ale na to se historie ptát nebude.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Smidary-Červeněves
Hloucal Martin - trenér: Duel dvou zajištěných obran, duel s týmem aspirujícím na postup. Čekali jsem opět nelehký souboj s vědomím, kdo udělá minimum chyby, tak zvítězí. Rozhodla jediná. O to více mrzí, že na domácím hřišti.




Místo: Červeněves. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Doubrava Miloslav - ČOŽÍK Marek, MALÝ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.