3:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřenice zvítězily ve Vysoké


Branky


35. J. Homolka , 52. P. Kulhánek , 78. J. Jelínek - 3. M. Lenomar , 10. P. Kuta , 65. P. Kuta (p.) , 88. E. Svatoš
0

V přestřelce, ve které domácí ani jednou nevedli, padlo sedm branek. o jednu víc dokázali vstřelit hosté a zvítězit 3:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka hostů

Ve Vysoké se utkali sousedé z tabulky v boji o šestou příčku v tabulce. Na úvodní branku se nečekalo nikterak dlouho. Již ve 3. minutě zatáhl hostující záložník míč po lajně, odcentroval do vápna, kde byl nikým nehlídaný Michal Lenomar a prostřelil gólmana v domácí brance – 0:1. V 10. minutě bylo pro hráče Vysoké ještě hůř. Dobřenický Pavel Kuta dostal hezký balon za obranu a postupoval úplně sám na brankáře. Zkušený útočník udělal brankáři kličku, kterou si udělal pohodlnou pozici na zakončení do prázdné brány – 0:2. V 35. minutě se dočkali domácí snížení. K odraženému míči ve vápně se dostal Josef Homolka a hlavou přehodil brankáře – 1:2. Do konce poločasu se hrálo spíše ve středu hřiště, proto nikdo z aktérů již nedokázal vstřelit branku.

Rozhodnutí v 88. minutě

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu, kdy se hra přelévala ze strany na stranu, ale nikdo se neprosadil. To se změnilo v 52. minutě, když si Petr Kulhánek pohrál s několika protihráči a přesně zacílil do branky soupeře – 2:2. Oba týmy chtěly strhnout vedení na svoji stranu, ale podařilo se to v 65. minutě Dobřenicím. Po zatažení za dres ve vápně se kopala penalta, ke které se postavil Pavel Kuta a bez problémů proměnil 2:3. Domácí se nevzdali a znovu vyrovnali. I oni dostali výhodu pokutového kopu, exekutor trefil pouze břevno, ale dobíhající Jaroslav Jelínek dorazil míč do branky – 3:3. Vše nasvědčovalo tomu, že se týmy rozejdou po bodu, jenže v 88. minutě udeřili hosté. Centr našel ve vápně znovu úplně volného Erika Svatoše, svou šancí nepohrdnul – 3:4. Zajistil tak svému týmu plný bodový zisk a prozatimní 6. místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem B
Josef Homolka - hráč: Soupeř si na začátku zápasu vytvořil 2 příležitosti, které dokázali proměnit, my jsme dokázali do poločasu pouze snížit. Ve druhém poločase jsme vyrovnali, poté se posunulo skóre na obou stranách po penaltách. Rozhodli hosté dvě minuty před koncem, když byl trestuhodně útočník sám na malým vápně.




Sestavy


FK Vysoká nad Labem B
M. Pavliš [-] - O. Vicany [-] , J. Zákravský [-] , J. Šíma [-] , P. Filipek [-] - M. Novák [-] , P. Kulhánek [-] (51. J. Šrámek [-] ) , J. Jelínek [-] - T. Novotný [-] (75. A. Hladík [-] ) , J. Homolka [-] , J. Homolka [-]

AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - S. Trnka [-] , P. Vrchota [-] , P. Lexa [-] (71. E. Svatoš [-] ) , J. Brixi [-] , K. Kvasnička [-] - M. dudek [-] , O. Císař [-] - M. Lenomar [-] , J. Kopta [-] , P. Kuta [-]

Místo: Vysoká. Počet diváků: 68. Rozhodčí: Částka Vlastimil - DOSTÁL Milan, NOVÁK Vilém.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.